Cocaină din Spania pentru Arad și Timișoara confiscată de polițiștii arădeni

droguri2_zpsc26c0480Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Arad sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. şi cu sprijinul de specialitate al S.R.I. au confiscat 1,5 kilograme de cocaină. Doi bărbaţi bănuiţi de trafic de droguri de mare risc au fost reţinuţi şi au fost prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă, care au emis pe numele lor mandate pe o perioadă de 29 zile.

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Arad, B.C.C.O. Timişoara sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Arad au destructurat o grupare suspectată de trafic de droguri de mare risc care acţiona pe relaţia Spania – România. Poliţiştii au organizat pe raza municipiului Timişoara un flagrant și cu această ocazie a fost prins un bărbat de 38 de ani, din Timişoara care ar fi încercat să comercializeze, cantitatea de 1,355 de kilograme de cocaină provenită din Spania. Concomitent, a fost prins şi liderul grupării de traficanţi, un bărbat în vârstă de 39 de ani, din Timişoara. Cei doi, împreună cu alte persoane, sunt bănuiţi că în perioada 2012 – 2014, ar fi fost implicaţi în introducerea în ţară şi comercializarea a peste 7 kilograme de cocaină, provenită din Spania.droguri3_zps1cd887a7

Procurorii i-au reţinut pe cei doi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic internaţional de droguri de mare risc şi trafic de droguri de mare risc. Cei doi au fost prezentaţi Tribunalului Arad, cu propunere de arestare preventivă, magistraţii emiţând pe numele lor mandate de arestare preventivă pe o perioadă de 29 zile.
Activităţile au beneficiat de suportul de specialitate al S.R.I..

1 COMENTARIU

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici