Chef de taină sub umbra lui Tăriceanu

s1Liberalii arădeni tremură de teama de a cădea sub zodia distructiva a lui Tăriceanu. Asta, într-o filială care până nu de mult se lăuda cu cumetria cu fostul premier, asta mai ales luând în seamă faptul că unul dintre cei mai influenți oameni din umbră ai actualului PNL arădean, Caius Parpală, este chiar fin al lui Tăriceanu.

Deși Parpală și-a manifestat vocal susținerea față de partidul cu un Crin cam ofilit pe firmament, totuși, teama nu dispare. O recentă manifestație de forță, aparent deschisă dar de fapt foarte discretă față de cei din afară, dovedește acest lucru. Liberalii au ales să-și omagieze femeile din partid cu anticipație, în 7 martie, unde altundeva decât pe ceea ce mulți (încă) consideră a fi terenul dușmanului, adică la Expo Arad International. Desfășurarea de forțe, despre care s-a aflat cu greu la destul timp după ce a avut loc, a avut de fapt rolul de a demonstra cine își susține liderul tot mai famelic și palid și cine este dispus să trădeze unicul Crin dar să se atașeze nobilelor idealuri useliste revigorate sub aripa protectoare a lui Tăriceanu.

Șopârlița noastră gureșă, care a fost de față, susține cu mâna pe inima ei reptiliană că tot ceea ce s-a văzut la suprafață nu este deloc adevărat și că germenii trădării Crinului vor rodi curând și la Arad. Prietenii noului președinte al Senatului știu de ce…

Acest material publicistic este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

Comentarii

comentarii

3 COMENTARII

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici