Aradul vrea locul întâi în campania anti-drog

Organizatorii arădeni ai Campaniei inițiate de Asociația de Luptă Antidrog A.M.A intenționează să câștige în acest an primul loc.

„Cu ocazia Zilei Mondiale a Sanătății, Asociația de Luptă Antidrog AMA, împreună cu Ministerul Educației Naționale și Ministerul Tineretului și Sportului, am pregătit un eveniment axat pe două tipuri de petrecere a timpului liber. În prima parte vom aborda activități sportive de șah, judo, fotbal, handbal și baschet, la care vor participa școli și cluburi din Arad, iar în cea de-a doua parte ne vom axa pe un spectacol complex de muzică. Vor fi prezenți artiști naționali și artiști locali, printre care Melisa Țolea, Tudor, Trupa Revolution, Agenția de modele Angels Events, Timeea (Timișoara), Lockid (Dana Matei – Dansez pentru tine), Mihai Mititescu (Lala Band) și trupa Acces. Așteptăm să se alăture demersului nostru toți cei ce aleg o viață curată, o viață fără droguri”, declarat Vlad Omu’ X, prezentatorul evenimentului.

În 2013, la Campania inițiată de Asociația de Luptă Antidrog A.M.A au participat 23.000 de persoane, Aradul clasându-se pe locul al treilea într-un top alcătuit după numărul de participanți.

sportul_contra_drogurilor

Comentarii

comentarii

1 COMENTARIU

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici

thirteen + 18 =