Mai sunt doar 5 zile până la startul Business Days Timișoara. Ia-ți un loc la întâlnirea cu cei mai tari antreprenori din România!

 • 31 martie și 1 aprilie devin zilele dedicate business-ului în Banat
 • Peste 100 de speakeri, mai bine de 1000 de participanți, zeci de workshopuri dedicate

macheta Business days Timisoara - Portrait.148.5x210cdrAnul acesta, “aventura” Business Days începe la Timișoara, unde își dau întâlnire peste 1000 de manageri și antreprenori și peste 100 de speakeri, în zeci de workshop-uri dedicate performanței în afaceri.

Între 31 martie și 1 aprilie, cei care vin la evenimentul de business al anului organizat la Centrul Regional de Afaceri Timișoara vor interacționa cu lideri care au deja un cuvânt greu de spus în lumea afacerilor: Marius Ghenea – business angel, fondator al companiilor Flamingo, Flanco, FIT, PCfun.ro, PCGarage.ro, Orlando Szasz – cunoscut antreprenor, co-fondatorul companiei Renania, Felix Pătrășcanu – CEO Fan Curier, Adrian Bădescu – important antreprenor timișorean din domeniul sănătății, asociat în grupul de clinici MEDICI’S Timișoara, Codruț Ianasi – proprietarul Blue Sys SRL, Eliza Rogalski – fondator al companiei de comunicare Rogalski Damaschin PR, Liviu Stoleru – director general și președinte Cemacon, Dragoș Anastasiu – business angel și fondator al Eurolines Group, Felix Daniliuc – director general al Raiffeisen Leasing și președinte ALB, Ovidiu Toader – antreprenor timișorean, directorul firmei Hafele România, Răzvan Ogârcin – trainer cu peste 19 ani de experiență, Cătălin Olteanu – director comercial al ALD Automotive, Gigi Nacev – fondatorul Tempini Timișoara etc.

Acesta este al 5-lea eveniment organizat de Business Days la Timișoara, după cele trei conferințe Business Days și conferința Business Days Lite Timișoara, un eveniment pilot dedicat mediului de business din domeniul sănătății. Nu mai puțin de trei cercetări de piață derulate în această regiune, începând cu anul 2012, au creionat un climat special de piață în această regiune și au dus la înțelegerea nevoilor și provocărilor cu care se confruntă oamenii de afaceri de aici.

Am învățat ce înseamnă mediul antreprenorial din fiecare colț al țării, am înțeles care sunt diferențele regionale și care sunt forțele care ajută la dezvoltarea sau contribuie la blocarea procesului de formare a mediului de business din fiecare regiune. Astăzi comunitatea Business Days înseamnă peste 120.000 de manageri, antreprenori și profesioniști din toată țara, din aproape toate domeniile de activitate, din toate tipurile de companie, de la cele cu 1-2 angajați până la cele cu mii de angajați, de la firme cu capital românesc la corporații cu capital străin”, explică Laszlo Pacso, fondator și coordonator al proiectului internațional Business Days.

Conferințele și workshopurile dedicate au teme dintre cele mai variate și căutate de antreprenorii din zonă: inovație, leadership, promovare, gestionarea riscurilor, comunicare, management etc.

Mai multe detalii despre conferințe și workshopuri aici: http://www.businessdays.ro/Evenimente/Timisoara-2015/Program

Toți cei interesați să participe la eveniment se pot înscrie accesând pagina noastră web: http://www.businessdays.ro/Evenimente/Timisoara-2015/Inscriere

www.businessdays.ro

facebook/businessdays

Ce-și doresc antreprenorii? Dar angajații?

În urma cercetărilor realizate de Business Days la începutul acestui an pe un număr de peste 440 de decidenți din zona de business, a rezultat că antreprenorii timișoreni sunt interesați de creșterea numărului de clienți, managerii din regiune se concentrează pe îmbunătățirea comunicării, iar profesioniștii vor să-și consolideze brandul personal.

Echipa Business Days analizează încontinuu nevoile pieței locale, iar chestionarele au ajuns și la managerii de resurse umane și factorii de decizie în domeniul formării profesionale sau dezvoltării salariaților.

Iată principalele zece teme considerate esențiale sau foarte importante pentru dezvoltarea profesională a managerilor și team-leaderilor:

 • Comunicarea (53% esențială, 29% foarte importantă)
 • Managementul și coordonarea echipei (38% esențiale, 47% foarte importante)
 • Motivarea și creșterea implicării echipei (44% esențiale, 29% foarte importante)
 • Abilitățile de planificare și de organizare (32% esențiale, 32% foarte importante)
 • Negocierea (32% esențială, 29% foarte importantă)
 • Dezvoltarea spiritului de echipă (18% esențială, 47% foarte importantă)
 • Stimularea creativității și a inovației în echipă (26% esențială, 29% foarte importantă)
 • Managementul situațiilor de criză, rezolvarea problemelor și managementul schimbării (26% esențiale, 29% foarte importante)
 • Leadership (21% esențial, 38% foarte important)
 • Abilități de gestionare eficientă a resurselor (24% esențiale, 29% foarte importante)

Dacă vrem să facem un bilanț, putem spune că în acești cinci ani de activitate am organizat 36 de evenimente, cu un număr cumulat de peste 20.000 de participanți, dintre care 16 ediții Business Days. Am cutreierat toată România, de la Timișoara până la Iași, am fost în zece dintre cele mai importante orașe cu influență regională din țară. Anul acesta este un an special pentru noi, pentru că reprezintă pragul când proiectul trece de la nivel național la unul internațional. Este anul în care ne propunem ca Business Days să devină un standard de calitate în organizarea de evenimente de business atât în România, cât și la nivel global”, a mai adăugat Laszlo Pacso.

Despre Timișoara Business Days

Timișoara Business Days este un eveniment organizat de ADeSCO (Asociația Dezvoltatorilor de Soluții de Comunicare Online) și Newfield Consulting, având drept coorganizator compania de marketing MMC-fondata de Liana Marin. ADeSCO este o organizație non-profit al cărei scop este acela de a crea cultura antreprenorială sănătoasă și durabilă în România.

Timișoara Business Days este organizat cu sprijinul partenerilor săi: Raiffeisen Leasing, EY Romania, Fan Courier, UniCredit, AON, DPD, Philips România, SBR, Brand Fusion, Cemacon, Zitec, Genoveva Hossu, Bursa de Valori București, Toyota România, Universul Juridic, Dedeman, Autonom Rent a Car, Dallmayr, Aqua Carpatica, Millward Brown, Peroni by Italy, Bittnet, Netlogic, Maastricht School of Management, Gafoprint, Amulete, ANIS, Akcces, FEAA.

Parteneri media: Wall Street, Europa FM, 9AM, România Liberă, Manager Expres, Cariere, Mass Media Consulting, Ziua de Vest, Digi24 Timișoara, DeBanat, Tion, Agenda, Timisoreni.ro, PubliTim, Radio Timișoara, Pressalert, Garajul de PR, Buticul de inspirație by Dana Tudor.

macheta Business days Timisoara - Portrait.148.5x210cdr

Comentarii

comentarii

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici

8 + 3 =