Se deschide Târgul de Primăvară

aradSâmbătă, 28 martie, la ora 17 are loc deschiderea festivă a Târgului de Primăvară 2015, cu un concert susținut în fața Primăriei de artiștii Filarmonicii de Stat.
Târgul de Primăvară 2015 îi așteaptă pe arădeni cu o oferte de sezon, într-o ambianță primitoare și plină de culoare. Vizitatorii vor putea găsi cele mai potrivite cadouri de Paști pentru cei dragi, de la ouă încondeiate, jucării și dulciuri la vinuri de calitate, obiecte decorative, antichități, artizanat și flori. Oferta gastronomică va fi și ea foarte bogată, cu produse de patiserie specifice sărbătorilor pascale, preparate tradiționale din regiune și alte gustări.
O atenție specială este acordată celor mai mici vizitatori, care se vor putea bucura de întâlnirea cu iepurașii și de activitățile pregătite pentru ei la atelierele creative. Tot pentru ei se va plimba prin oraș Trenulețul turistic, în zilele de sâmbătă și duminică, între orele 12-18. Atmosfera Târgului de Primăvară va fi animată în fiecare după-amiază de la ora 18 cu spectacole pentru copii, iar seara de la ora 20 de concerte live de muzică pop și folk.
Târgul de Primăvară 2015 se desfășoară în perioada 28 martie-15 aprilie.

Comentarii

comentarii

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici

20 − fourteen =