Două fetițe din Arad cântă la Mamaia copiilor

mamaia copiilorDouă arădence au încântat publicul și s-au calificat pentru Mamaia Copiilor 2015.
Fetele sunt pregătite de prof. Laura Andreea Roșu, de la cadrul Palatul Copiilor din Arad.
Preselecția pentru Mamaia Copiilor 2015 a avut loc la Oradea, unde au participat interpreți din vestul țări. Maria Anastasia Solomie, o fetiță de șapte ani din Arad, solist la Palatul Copiilor, a interpretat cu succes piesele „Dă Doamne un cântec” și „Zile de Foc”. În scurta ei carieră muzicală, a reușit să câștige mai multe premii, fiind considerată una dintre speranțele muzicale ale Aradului. Maria Anastasia Solomie s-a clasat pe primul loc în 2014 la Festivalul național de la Sibiu, „Sibiu capitală muzicală”, la Festivalul național „Pro Muzica” de la Craiova, la Festivalul național „Floare de lotus” de la Oradea, la Concursul județean de muzică Arad, pe locul secund la Festivalul interjudețean „Steluțele cetății”, Deva 2014, pe locul al treilea la Concursul internațional de muzică și dans „Ghiocelul de Argint”, Arad 2014 și la Festivalul „Bran Winter fest”, Bran 2014. În acest an, a câștigat Trofeul Festival „Stele de mâine” de la Timișoara și Trofeul Concursului județean de muzică, Arad 2015.
Alături de Maria, o altă colegă, Iulia Timișan, de 9 ani, solistă la Palatul Copiilor Arad, s-a calificat pentru Mamaia Copiilor 2015 cu piesele „Noi visăm o lume mai bună” și „Glasul viorii”. Iulia Timișan s-a clasat în 2014 pe locul al doilea la Concursului județean de muzică de la Arad și a luat mențiune la Concursul internațional de muzică și dans „Ghiocelul de Argint”. În acest an, a cucerit trofeul Concursului județean de muzică de la Arad.
Cercul de canto de la Palatul Copiilor Arad are aproximativ de 300 de elevi, dintre care 20 sunt soliști cu performanțe foarte bune.

Comentarii

comentarii

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici

four × four =