Primăria face prima rectificare de buget

incasari_bani_bacnotePrima rectificare bugetară la Primăria municipiului Arad. După analiza financiară la finalul primului trimestru al anului bugetar, Primăria va propune Consiliului Local o rectificare a bugetului Municipiului la începutul lunii aprilie.

Astfel, la capitolul învățământ vor fi alocați 450.000 lei pentru reparația imobilului fostei școli de pe str.Spartacus (cartier Mureșel) în vederea mutării grădiniței PN26, care în prezent funcționează într-o clădire aflată în proprietate privată, cu chirie. De asemenea alte două grădinițe din municipiu, PS2 și PP 17, vor beneficia de dotare cu echipamente noi de bucătărie, pentru care se vor aloca 57.000 lei. Cu ocazia rectificării bugetare va fi introdusă în buget și suma de 87.000 lei pentru Grupul Școlar Industrial Aurel Vlaicu, reprezentând valoarea sponsorizării acordate unității de învățământ de către SC Astra Rail Industries pentru dotarea atelierelor-școală de sudură și operator mașini numerice.

Primăria va începe în această primăvară lucrările de reabilitare a străzilor cuprinse în Programul Național de Dezvoltare Locală (printre care Constituției, Hunedoarei, Titulescu, Pădurii, 6 Vânători, Ștefan Augustin Doinaș, etc), dar Ministerul Dezvoltării a alocat Aradului doar 400.000 lei din cofinanțarea de 33 de milioane de lei la care s-a angajat prin contract cu Municipiul Arad. Suma de 400.000 lei va fi cuprinsă în buget cu ocazia rectificării bugetare.

Prin rectificarea bugetară se vor aloca 10.000 lei pentru elaborarea documentațiilor tehnice în vederea reabilitării clădirii de pe Bd.Revoluției nr.50, care aparține municipalității.

Comentarii

comentarii

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici

thirteen − seven =