„Wasteland”, primul spectacol la Festivalul de Teatru Circ

Mâine, Festivalul Internaţional de Teatru Circ îşi deschide porţile pentru toţi cei dornici de a savura atmosfera de circ de calitate. Artişti din Franţa, Belgia, Serbia şi România vor face la Arad în perioada 25-30 mai o demonstraţie de forţă şi se vor plimba pe picioroange împreună cu arădenii de toate vârstele, pentru a-i atrage pe copii şi adulţi la teatru. Directorul artistic al acestui festival este Radu Dinulescu.
Festivalul debutează luni, 25 mai, de la ora 19.30, la sala Studio a Teatrului Clasic „Ioan Slavici”, cu spectacolul „Wasteland” al belgienilor de la Cirque Barbette, un spectacol de şi cu Rosa Matthis, regia artistică Patricia Barakat. „Wasteland” este un spectacol pe frânghie moale, purtat de aer şi de plăcerea de a juca. Oraşul. Cu ce să începi? Unde să te ascunzi? Pe unde să-ţi duci gândurile? Pagina albă pentru vis lucid: terenul pustiu va fi regatul meu! Atras de acest loc al tuturor posibilităţilor, un personaj îşi petrece aici o zi întreagă. Prin echilibru şi mânuire, acest spaţiu se transformă devenind succesiv un teren de camping, un spaţiu de joacă, o scenă de teatru, un loc periculos sau punctul culminant care domină oraşul.
Evenimentul este organizat de Centrul Municipal de Cultură, cu sprijinul Primăriei Municipiului Arad. Intrarea la toate spectacolele este gratuită.

art. teatru circ

Comentarii

comentarii

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici

four × three =