Mountainbike Maraton 2015, la Moneasa

ciclism biciclete sportCea de-a patra ediţie a Moneasa Mountainbike Maraton 2015 se va desfășura în data de 28 iunie, în stațiunea arădeană Moneasa. La eveniment sunt aşteptaţi să participe peste 250 de amatori de ciclism pe teren accidentat.
Organizatorii, Consiliul Judeţean Arad și Centrul Cultural Judeţean, au alocat suma de 30.000 lei. „Este unul dintre evenimentele prin care urmărim promovarea staţiunii Moneasa, a frumuseţilor naturale ale judeţului, în cadrul programului «Sport, natură şi cultură», un program care se dovedeşte deja de succes. Ne dorim ca la acest eveniment să vină cât mai mulţi arădeni, nu doar competitori în concursurile din programul evenimentului, ci şi iubitorii de aer curat, cei care îndrăgesc muntele şi, de ce nu, cei care vor să «fugă» de canicula din Arad”, a declarat Adrian Ţolea, vicepreședinte al Consiliului Județean Arad.
Pentru acest an, organizatorii îşi doresc să menţină nivelul calitativ al concursului, organizarea fiind la fel de riguroasă. Startul se va da la ora 10 dimineaţa pentru Maraton (traseu de 65 kilometri) şi ora 10.30 pentru Hobby (traseu 30 kilometri). „Ne dorim ca prin organizarea acestui adevărat spectacol, cu evenimente şi activităţi tematice pentru toate categoriile de vârstă, să revitalizăm zona Moneasa, să creeăm o tradiţie nouă şi o platformă de dialog şi cooperare pentru cicliştii din zona de Est a Europei”, a declarat Foce Imre, organizator Moneasa Mountainbike Maraton 2015.

Comentarii

comentarii

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici

5 × three =