Oana Radu și Dr Mako continuă colaborarea de succes și pentru noul single – “Dragostea-i nebună”

art.Oana RaduOana Radu poate fi considerată cu ușurință una dintre revelațiile ultimului an în muzica românească: prima poziție în topurile muzicale încă de la primul single, “Tu” (feat Dr. Mako & Eli), milioane de vizualizări pentru piesele și videoclipurile lansate (“Tu”, “Ea a fost prima”, “Fără glas” – lansat în colaborare cu Rolla Sparks), două nominalizări la premiile Romanian Music Awards (Best New Act și Best Dance), un refren care este în continuare pe buzele tuturor “What can I do / În mintea mea ești tu”, o transformare spectaculoasă și un timbru unic și recognoscibil.

La câteva luni de când a lansat single-ul “Ea a fost prima”, în colaborare cu Dr. Mako și Pacha Man, cu peste 8 milioane de vizualizări pe canalul de YouTube al Cat Music, Oana Radu ne surprinde cu un nou single și videoclip – “Dragostea-i nebună”.

„Sunt foarte încântată de această piesă. Este din nou o melodie din suflet, din trăirile mele, din suferința mea. Poveștile de dragoste vin și trec, iar atunci când credem că vor rămâne pentru totdeauna, la ivirea zorilor, dispar. Am ales din nou aceeași echipă minunată, echipa care mi-a devenit o a doua familie. Așadar, mulțumesc caselor de discuri Cat Music și Voices Media, Dr. Mako și Alin Radu, Trandafilm, Raluca Banica, Flomar, Marc Yaacoub si Florin Nedelcu”, a declarat Oana.

Single-ul este compus de Oana Radu și Dr. Mako, producția este realizată de Dr. Mako și Alin Radu, iar videoclipul este regizat de Ionuț Trandafir (Trandafilm).

„Refrenul piesei mi-a venit integral în minte, în timp ce mă aflam în mașină, într-o intersecție, oprit la un semafor. Mă gândesc să mai trec pe-acolo, poate îmi mai vin și alte idei :)). Îi mulțumesc lui Alin Radu pentru groove-ul de reggaeton, a avut o contribuție importantă în producție”, a declarat Dr. Mako, cel care a lucrat și la producția primelor două single-uri lansate alături de Oana.

Oana Radu și Dr Mako, “Dragostea-i nebună”:

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici