Enduro Challange pe Valea Hurezului din Chisindia

În perioada 19 – 20 septembrie 2015, Lion Racing Team organizează etapa a III-a C.N.I.R. de Enduro. Competiția este adresată tuturor iubitorilor de întreceri sportive de tip Off-Road care au în dotare o motocicletă, un ATV sau un QUAD.
Înscrierile se fac pe http://sebisendurochallenge.ro/inscrieri/la Etapa a III-a de Enduro din C.N.I.R. Traseul este astfel conceput încât va fi el însuși o mare surpriză, sperând că plictiseala nu va fi la ea acasă și va fi unul marcat în totalitate cu săgeți de indicare a direcției de mers şi bandă. Va avea o lungime de aproximativ 50 de kilometri, va fi parcurs de trei ori, iar la fiecare tură sportivii îşi vor arăta aptitudinile în două probe speciale care vor fi cronometrate separat. Traseul va avea bretele unde clasele de „profesioniști” şi „hobby” îşi vor arăta adevărata valoare.
Regulamentul particular va fi afişat pe www.sebisendurochallenge.ro şi pe facebook „Lion RacingTeam”. „La acesta etapă, prin bunăvoința sponsorilor noştri ASP Group Distributing, MITAS, Chemtraders şi Moto Maxx, premiile vor fi unele destul de atractive deoarece sportivii vor intra în posesia unor căşti marca LS2, a renumitelor cauciucuri Mitas şi a diferitelor produse care sperăm să vă fie utile în plimbările voastre prin pădure. După cum v-am obişnuit, nelipsitul ceaun va fi prezent, însoțit de butoiul de B.R.R.C. fiindcă la noi sportivitatea se îmbină cu voia bună”, spun organizatorii.

art.enduro

Comentarii

comentarii

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici

eleven + four =