Recenzie Minions

Minions (Minionii) este o comedie animată, un spin-off desprins din franciza ”Despicable Me”. Produs de Illumination Entertainment pentru Universal Pictures, regizat de Pierre Coffin și Kyle Balda și scris de Brian Lynch, filmul se concentrează pe îndrăgiții Minioni, care acum se bucură de o peliculă dedicată în întregime lor.

minions

Aceste creaturi mici, galbene și drăgălașe au existat de la începutul timpului, evoluând din organisme unicelulare în ființe care există doar pentru a servi cei mai malefici maeștri din istorie. Ei au slujit de la T-REX și oameni de peșteră până la Faraoni Egipteni, Dracula și Napoleon însă, după ce i-au omorât aproape pe toți cu incompetența lor, au decis să se izoleze și să înceapă o nouă viață a lor în Antarctica. În 1968, lipsa unui maestru pe care să îl servească îi determină să intre în depresie, astfel că un minion, Kevin decide să găsească un nou maestru pentru compatrioții săi și pleacă în lumea largă în căutarea acestuia. Stuart, un minion adolescent plictisit, obsedat de chitări, se alătură expediției împreună cu Bob.

minions2

După o lungă călătorie, minionii ajung în New York, unde învață despre convenția super-ticăloșilor din întreaga lume, Villain-Con, care va avea loc în Orlando. Ei ajung la eveniment făcând autostopul, unde problema lor pare să se rezolve când o întâlnesc pe Scarlet Overkill, o răufăcătoare care dorește să conducă lumea și să devină cea mai periculoasă super-ticăloasă din istorie.

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici