Ce trebuie să știi înainte de a descărca iOS 9

După cum bine știți, a apărut iOS9, ultima versiune a sistemului de operare pentru dispozitivele mobile Apple. Deși păstrează aceeași temă începută cu iOS 7 și continuată cu iOS 8, această versiune are un dezavantaj atât de mare, încât nu vă recomand să vă faceți încă update-ul. Este plină de bug-uri și prezintă mai multe erori care afectează funcționalitatea telefonului dumneavoastră, în special dacă sunteți fericitul posesor al unui smartphone decodat cu R-SIM sau Gevey.

ios9

Au fost raportate cazuri în care utilizatorii au rămas fără conexiunea la 3G/4G, fiindu-le șters/resetat VPN-ul, acest lucru întâmplându-se în timp ce era solicitată conexiunea la internet imediat după efectuarea update-ului și o activare prin numărul de telefon, care se pare că nu funcționează mereu.

Se mai pot întâmpina probleme de natură estetică, pierderi de frame-uri, crash-uri, dar mai ales golirea în mod anormal de repede a bateriei (fapt care s-a întâmplat și anul trecut pe vremea asta, când a apărut iOS 8).

Prin urmare, datorită bug-urilor și erorilor în număr mult prea mare, sfatul cel mai bun pe care pot să vi-l ofer este să NU faceți update-ul la iOS 9. Dacă versiunea pe care o aveți instalată funcționează bine, nu are rost să o stricați. Mai degrabă așteptați să apară iOS 9.1, care cel mai probabil va remedia o mare parte a problemelor softului aparent netestat. Noi, cei care am făcut deja acest update, așteptăm cu nerăbdare remedierea problemelor în versiunea iOS 9.1, deoarece nu avem opțiunea de a reveni la softul anterior.

Articol scris de Mădălin Florin Nagy, redactor

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici