Premierea Campionatului Național de Turism Sportiv „Ștafeta Munților”

art.stafeta muntilorÎn perioada 6-8 noiembrie, la Hotel Căciulata din stațiunea Călimănești – Căciulata din județul Valcea, va avea loc festivitatea de premiere a Campionatului Național de turism sporitv „Ștafeta Munților”. Evenimentul va continua cu un bal mascat, care în acest an are tematica „port tradițional românesc”.
Anul 2015 a fost unul foarte competitiv pentru participanții la Campionatul Național de Turism Sporitv „Ștafeta Munților”. Au fost organizate nouă etape la care au participat 84 de cluburi de turism sporitv atât din România cât și din afara țării. Participanții au vizitat nouă zone spectaculoase din România: Munții Măcin, Masivul Piatra Mare, Masivul Parâng, Munții Căpățânii, Munții Bucegi, Munții Făgăraș, Munții Cozia, Masivul Siriu, Munții Piatra Craiului unde s-au întrecut în diverse probe montane concurând la una sau mai multe dintre categoriile: Family, Juniori, Veterani, Feminin, Open, Elite.
Campionatul Național de Turism Sportiv „Ștafeta Munților” este o competiție de turism sportiv, organizată la nivel național / internațional ce are drept scop crearea cadrului organizatoric și competițional în vederea dezvoltării unor relații durabile, în baza principiilor eco-turistice-sportive și de protecție a mediului.
Puteți afla mai multe despre acest campionat accesând site-ul www.stafetamuntilor.ro

Comentarii

comentarii

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici

two × five =