Tinerii talentaţi ai Şcolii Populare de Arte: Iulia Bock

Iulia Bock este eleva Şcolii Populare de Arte de nouă ani, secţia Canto – Muzica ușoară. De-a lungul timpului a participat la diverse festivaluri naţionale iar, în anul 2016, a câştigat Popstar, ediţia cu numărul XXV.
Iulia a început să cânte încă de mică, când a învăţat pe de rost versurile din Cutiuța Muzicală, a făcut parte din corul de la grădiniță și, mărturiseşte tânăra „cântam când mă uitam la musical-uri-le cu Barbie”. La Şcoala Populară de Arte a ajuns la vârsta de 9 ani, când naşul său a luat această decizie dându-şi seama de talentul micuţei. „Deşi mi-a fost frică de acele selecții și nu știam “cu ce se mănâncă” de fapt disciplina Canto- Muzică ușoară, am rămas eleva Școlii până în prezent. Studiez cu doamna profesoară Claudia Ștesco, de la care am învățat tot ce știu în materie muzicală și care m-a îndrumat și mă îndrumă în continuare cu o pasiune covărșitoare”, a declarat Iulia Bock. Prin muncă, devotament şi pasiune, de-a lungul anilor Iulia a participat la numeroase concursuri şi a câştigat mai multe premii. A reprezentat Aradul la Timișoara, Oradea, Cluj, Brașov și chiar București. A participat la concursul “PopStar”Arad (pe care l-a şi câştigat în anul 2016), “Star Melody” București, “Steaua Carpaților” Brașov, etc.
Pe lângă muzică, tânăra mai are o pasiune, şi anume teatrul, fiind membră a trupei Teatrix de trei ani. „Nu aş putea să aleg vreodată între muzică şi teatru. Ceea ce îmi place cel mai mult, însă, este felul în care aceste două arte se combină şi cum se regăsesc una în alta. Muzicalitatea vocii când reciţi si expresivitatea corpului când cânţi”, mărturiseşte Iulia.
În ceea ce priveşte viitorul spune că nu îşi doreşte o carieră în domeniul artistic, însă va continua să studieze piese noi şi să îşi perfecţioneze tehnica muzicală.

Comentarii

comentarii

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici

1 × 1 =