Copiii de la Pony Club Arad s-au întors cu medalii şi cupe de la Beskescsaba

Reprezentanţii Pony Club au participat la clubul Kentaur LE din Beskescsaba, la prima etapa a Campionatului hipic pentru copii, Bekes-Arad 2017.
A fost un concurs cu o participare numeroasă, opt cluburi hipice din judeţele Bekes şi Arad, cu 16 probe şi 141 de starturi, fiind considerat un adevărat record. Cei cinci concurenţi ai Pony Club au obţinut şase cupe şi şase medalii. Ştefan Ailoaie, cu Rândunica s-a clasat pe locul întâi la sărituri 50 cm, locul doi la sărituri 70 cm, IV la sărituri 90 cm şi a obţinut locul VI la progresie dresaj avansaţi cu Apollo. Natalia Gabrian, cu Apollo s-a situat pe poziţia a V-a la proba de îndemânare cu ponei pentru copii de grădinţă, Ana Batinas, cu Apollo a urcat pe prima treaptă a podiumului la proba de îndemânare la trap cu ponei pentru copii şcolari, Raluca Matyas, cu Samira a obţinut locul III la progresie dresaj începători şi IV la progresie dresaj avansaţi, iar Giulia Turda, cu Samira s-a clasat pe locul IV la progresie dresaj începători, pe V la progresie dresaj avansaţi, pe doi la sărituri peste obstacole 50 cm înălţime şi pe III la sărituri 70 cm.
Următoarele etape ale Campionatului hipic pentru copii Bekes-Arad 2017 se vor desfăşura în 20 mai, la clubul Pegazus din Bekescsaba şi 3 iunie, la Pony Club Arad.

Comentarii

comentarii

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici

7 − 1 =