Delia & Macanache lansează „Rămâi cu bine” a.k.a. „Rămâi cu mă-ta”

Nu mai e de mult un secret ca Delia poartă eticheta de cea mai originală artistă din România. De 1 mai muncitoresc, artista a lansat alături de Macanache piesa verii 2017: „Rămâi cu Bine” a.k.a. „Rămâi cu mă-ta”.
Piesa tratează o poveste de dragoste des întâlnită în cultura românească. S-au întâlnit, el i-a dat mere, s-au îndrăgostit. Dar cum de multe ori, soacrele îşi bagă coada în treburile tinerilor… ei bine, atunci le dorim să se întoarcă la mamele lor. Pentru că viaţa este şi amuzantă, nu doar serioasă. „Piesa ‘Rămâi cu Bine’ este inspirată din realitatea cotidiană, dar ţin să precizez că nu este inspirată din viaţa mea, căci nu am avut probleme cu nici o mamă. Are un sound foarte “anii 90’” cu un clip în care se găsesc nişte flashback-uri din copilăria noastră, din cartier. În clip, rolul mamei este jucat chiar de soacra mea, de care sunt tare mândră, căci are calităţi de actriţă. Colaborarea este cumva neaşteptată de către public, dar eu îmi doream foarte mult să cânt cu Maca. Cochetăm de mult cu ideea asta şi i-am trimis un ghid audio cu piesa, i-a plăcut foarte mult şi-a scris versurile pe partea lui şi gata piesa! Piesa este compusă de mine, muzica şi text, iar orchestraţia a făcut-o Alex Cotoi şi sunt foarte mândră de ce a ieşit. P.S.: Consider că această prescurtare “mă-ta” e un cuvânt foarte frumos. Putea fi fiica-ta, putea fi tac-tu, dar fiind vorba de mamă, se numeşte “mă-ta”“, a declarat Delia. „Melodia s-a născut din creativitatea Deliei. Ea mi-a trimis un demo cu ea cântând la pian refrenul şi linia melodică. Şi na, într-o zi ne-am înâlnit la studio, am mers, am scris nişte versuri şi am făcut instrumentalul cu ajutorul fratelui Alex Cotoi. Am mai revenit odată la studio să cizelam melodia şi cam aia a fost. Eu simt cumva că e o problemă a tuturor cuplurilor cu mamele soacre şi chestii de astea. Sperăm că o să fie o melodie plăcută pentru toata lumea,“, a adăugat Macanache.
Muzica este scrisă de Delia şi Alex Cotoi, textul poartă semnătura Deliei şi a lui Macanache, iar producţia este făcută de Delia şi Alex Cotoi. Clipul este regizat de Alex Ceauşu şi e o parodie a anilor 90’ cu un scenariu amuzant despre un cuplu şi o soacra „băgăcioasă”. Echipa de beauty a fost formată din Ana Mironescu (Make-up) şi Alex Claudiu Sarghe (hairstyle). Estetica vestimentaţiilor a fost coordonată de Hilke Muslim.
Delia & Macanache, „Rămâi cu bine” a.k.a. „Rămâi cu mă-ta”:

Comentarii

comentarii

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici

1 + 16 =