Festivalul de teatru circ Fantasticoo, la Arad

La Arad va avea loc cea de-a treia ediţie a festivalului Fantasticoo. Organizatorii evenimentului, Centrul Municipal de Cultură și Primăria Municipiului Arad au pregătit un program diversificat, cu show-uri care vor tăia respirația.
Timp de patru zile, între 28 și 30 mai, Aradul va fi cuprins de magia spectacolelor de teatru – circ, în care numerele de magie se împletesc armonios fie cu elemente de acrobație, fie cu momente umoristice sau coregrafice. Prima reprezentaţie din cadrul festivalului va avea loc duminică, 28 mai 2017, de la ora 18:00. Pe scena Teatrului Clasic Ioan Slavici revine magicianul sârb Igor Trifunov, cu un spectacol între „Iluzie și Adevăr”. A doua zi a festivalului Fantasticoo este rezervată spectacolului „Virtuosi”. Duo-ul de origine ucraineană, Serhii Koblykov &Vasyl Gashuk ajung pentru prima dată în Arad. Ziua de marți, 29 mai, aduce încă o premieră: spectacolul de magie „Visul meu” al celui mai titrat magician român, iluzionistul Lorenzo-Cristian. După succesul de care s-a bucurat anul trecut, magicianul Andrei Teașcă revine pe scena Teatrului de Marionete cu cel mai nou spectacol al Teatrului de Magie București: „Magic Vegas, Șefu!”
Pe parcursul celor patru zile de festival, Pintea Magicianul și Păpușile Gigant vor fi prezenţi pe platoul din fața Teatru Clasic Ioan Slavici din Arad.

Comentarii

comentarii

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici

three − one =