Succes deosebit al târgului DEMO METAL VEST: peste 2000 de vizitatori

Prima ediție a DEMO METAL VEST, care s-a desfășurat în perioada 24-27 mai 2017 la EXPO ARAD, cu scopul de a susține evoluția afacerilor locale, de a atrage investiții și a încuraja parteneriate internaționale s-a bucurat de un real succes. Cele peste 90 de companii expozante, care au prezentat ultimele noutăți dedicate industriei prelucrării metalelor au trezit interesul a peste 2.000 de vizitatori, din șapte țări – Ungaria, Slovenia, Serbia, Cehia, Germania, Olanda și, bineînțeles, România.
Pe tot parcursul celor patru zile, prin forumurile și întâlnirile organizate, DEMO METAL VEST a facilitate dialogul și schimbul de experiențe între profesioniști. De aceste oportunități au beneficiat, tocmai în contextul necesității formării unei forțe calificate de muncă, și viitorii specialiști, studenți de la Universitățile din Timișoara, Arad și Oradea, împreună cu profesorii lor.
„Am fost foarte bucuroși de participarea la prima ediție a DEMO METAL VEST. Până acum am participat la Brașov. Am avut ocazia să ne revedem clienții din zonă, care au participat și la workshop-urile noastre. Suntem încântați de noii parteneri interesați de soluțiile noastre de ultimă generație în domeniul metrologiei. Am avut ocazia de a demonstra capabilitatea instrumentelor pentru aplicații noi și interesante. Organizatorii ne-au obișnuit cu profesionalismul lor în pregătirea și promovarea evenimentelor marca DEMO METAL și ne bucurăm că am avut atâția vizitatori și un partener de încredere în Tehnic Media“, a declarat Gabriela Georgescu, director general al Hexagon Manufacturing Intelligence Romania. „Am participat la Târgul DEMO METAL VEST de la Arad, unde am fost surprinși de nivelul înalt de organizare, comparabil cu cel al altor târguri internaționale mari ca cele de la EMO Hanovra, Milano, IMTS Chicago, unde am participat“, a declarat Claudiu Florin Țâmpu, director general al Retrofit Echipări și Mentenanță SRL.
Vizitatorii au fost încântați de surprizele pregătite atât de către organizatori, cât și de către companiile expozante: cei mai norocoși patru vizitatori au câștigat în urma tombolei, propuse de revista T&T – Tehnică și Tehnologie, o participare la EMO Hannover 2017, cel mai important eveniment internațional al industriei prelucrărilor mecanice. La standul Teximp aceștia au văzut un monopost de Formula 1 și au participat la un concurs în care au putut câștiga un week-end la orice Grand Prix F1 în 2018, iar la standul Hoffmann vizitatorii au putut trăi experiența unei curse DTM, pe simulatorul „race-seat”, gata de start.
Răspunsul pozitiv din partea expozanților și numărul mare al vizitatorilor reprezintă confirmarea clară a succesului DEMO METAL VEST și o provocare ambițioasă privind organizarea unei viitoare ediții. Până atunci, organizatorul Tehnic Media anunță deja deschiderea tot la EXPO ARAD, în perioada 21- 24 iunie 2017, a unui târg aflat și el la prima ediție: DEMO PLAST VEST, eveniment dedicat specialiștilor din industria de prelucrare a maselor plastice, cauciucului și materialelor compozite.

Comentarii

comentarii

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici

14 + 19 =