DJ Sava lansează „Sea Lo Que Sea”, featuring Carine

Sava, DJ-ul şi producătorul muzical care lansează hit după hit, are o voce fresh pentru piesele sale! Carine, frumosa şi talentata moldoveancă în vârstă de 20 de ani, este studentă a Facultăţii de Muzică, Teatru şi Arte Plastice, dar şi un foarte cunoscut manechin care a cucerit podiumurile internaţionale prin formele sale şi prin look-ul exotic.
Colaborarea dintre DJ Sava şi Carine se materializează în „Sea Lo Que Sea”, o piesă de vară, care îmbină ritmul „de radio”, cu influenţe spaniole. În regia lui Lucian Bărbulescu, videoclipul piesei a fost filmat în Grecia, pe insula Creta. Clipul pune în evidenţă frumuseţea peisajelor care vin în completarea exotismul şi naturaleţii personajului principal, Carine. „Carine simbolizează oarecum piesa „Sea Lo Que Sea”. E frumoasă, talentată, tânără, imprevizibilă, adică ingredientele perfecte pentru o vară fierbinte”, a declarat DJ Sava.
Până în prezent, DJ Sava a colaborat cu artişti precum Raluka, Connect-R, Misha, Alina Eremia, Faydee şi Irina Rimes. Artistul a lansat piese care au cucerit publicul atât din România, cât ţi peste hotare ţi care au adunat zeci de milioane de vizulizări pe YouTube. Noua piesă, „Sea Lo Que Sea” şi vocea lui Carine promit un nou succes de radio.
DJ Sava, „Sea Lo Que Sea”, featuring Carine:

Comentarii

comentarii

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici

two × one =