Avea 28 de ani, tot viitorul în faţă dar a decis să renunţe la viaţă şi să lase în urmă regrete şi întrebări fără răspuns

Adela Marta, o tânără juristă de 28 de ani şi-a luat viaţa, lăsând în urmă prietenii şi familia care se întreabă care a fost motivul. Nimeni nu găseşte nici o explicaţie la gestul făcut de fată, iar vestea că şi-a luat viaţa a căzut ca un trăznet asupra colegilor săi de muncă.
Adela Marta este juristă, de doar câteva luni, la Compania de Apă Arad. Vineri, spun colegii ei, fata a fost la muncă şi nimic nu prevestea că urma să-şi ia viaţa. Au muncit, au glumit, o zi obişnuită. În week-end, spun prietenii ei, a fost la piscină şi s-au distrat bine. Nimic nu lăsa să se înţeleagă că s-ar întâmpla o nenorocire.
Luni dimineaţa, Adela nu a venit la serviciu. Deoarece nu a întârziat niciodată, colegii ei au intrat în panică. Au sunat-o la telefon, dar nu a răspuns. Tânăra, originară din Şepreuş, locuia în Arad împreună cu mătuşa sa, procuror, care a crescut-o ca pe propriul copil. Femeia, magistrat de profesie, a avut grijă ca fetei să nu-i lipsească nimic şi plecau mereu împreună în concedii. De această data, mătuşa a trebuit să plece singură, deoarece nepoata, angajată de curând la Compania de Apă a trebuit să rămână la serviciu.
Văzând că Adela nu le răspunde la telefon, au sunat o altă mătuşă, angajată a Companiei de Apă. Femeia s-a speriat şi împreună cu doi colegi au plecat direct la apartamentul unde a locuit fata. Au sunat la uşă şi cum nu a răspuns nimeni, au forţat uşa şi au intrat. Toţi au rămas şocaţi când au văzut trupul fetei, atârnând. Ea s-a spânzurat cu un cablu electric de bibliotecă. Au sunat la 112 şi un echipaj al Ambulanţei a sosit în scurt timp. Medicii spun că pe trupul fetei se instalase deja rigiditatea cadaverică, ceea ce a însemnat că tânăra a murit de câteva ore bune. Se pare că Adela Marta şi-a luat viaţa în timpul nopţii. Ea nu a lăsat nici un bilet de adio.
Colegii şi prietenii săi sunt şocaţi. Ei nu îşi pot explica ce s-a întâmplat cu Adela.
În data de 4 august, fata şi-a schimbat fotografia de profil pe contul său de Facebook şi a discutat până târziu cu prietenii ei virtuali. Acum, aceştia spun că nu pot să creadă ce s-a întâmplat. Zeci de mesaje de condoleanţe au fost postate în doar câteva ore. Unii se întreabă dacă a păţit ceva. Nimeni nu găseşte motivul pentru care tânăra juristă şi-a luat viaţa. „Ai fost un inginer adela pe pământ”, „ai fost o fata minunata”, „nu trebuia sa se întâmple asta ptr ca ai fost o persoana frumosa si cu un suflet de aur”, spun prietenii virtuali.
Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad a început urmărirea penală In Rem. Se aşteaptă efectuarea autopsiei şi comunicarea morţii de către medicul legist.

Comentarii

comentarii

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici

18 + seventeen =