Micutzu dă o șansă la celebritate: David Alexandru, pictorul de 12 ani din Iași expune la Sala Palatului

Micutzu a pregătit o surpriză pentru spectatorii care vor veni la spectacolul „La cererea publicului” susținut de Badea, Bordea și Micutzu, în deschidere cu Mocanu, Cortea și Bucalae. Spectacolul se va ține cu casa închisă atât pe 31 octombrie, cât și pe 1 noiembrie 2017, dar, cei ce şi-au cumpărat deja bilete se vor bucura de o experiență plină de culoare semnată David Alexandru, pictorul de 12 ani din Iași, care se bucură de susținerea necondiționată a simpaticului comediant Cosmin Nedelcu (Micutzu).
Impresionat de talentul unui adolescent de 12 ani care i-a făcut caricatura, Cosmin Nedelcu (Micutzu) vrea să îi ofere acestuia șansa de a deveni celebru publicului iubitor de umor.
Astfel, în data de 31 octombrie și 1 noiembrie 2017, în foaierul Sălii Palatului, cei care au plătit bilet la spectacolul „La cererea publicului”, vor avea surpriza unei experiențe pline de culoare înainte de show. Tablourile lui David Alexandru, pictorul ieșean care a avut deja 15 expoziții internaționale până la vârsta de 12 ani, vor fi expuse la intrare. Cucerit total de talentul și de bunul simț al adolescentului, Micutzu îl recomandă tuturor pe David Alexandru. „David, băiatul de 12 ani pe care vi l-am prezentat și vouă, mi-a făcut caricatura și încă nu îmi vorbește la pertu. Las link la pagina lui. Dacă vreți să cumpărați lucrări de-ale lui, scrieți-i și sigur se rezolvă. https://www.facebook.com/DAVIDalexART/posts/1129484600522219 Un mic om mare. Așa vorbește și așa desenează. Eu sunt total impresionat și cred că merită 100% să îl susținem”, a declarat Micutzu.

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici