Călătorim alături de Phaser din Islanda până înapoi acasă, ascultând noul single – „Călători”

De pe cele mai frumoase meleaguri din Islanda, călătorim alături de trupa Phaser în videoclipul celui mai recent single, „Călători”.
„Călătoriile sunt cele mai puternice experienţe din viaţa noastră. Ele nu înseamnă doar şansa de a descoperi lumea prin locuri noi sau exotice, sunt şi ocazia perfectă de a învaţă lucruri noi şi surprinzătoare despre noi înşine“, au declarat membrii trupei.
Lansat alături de MediaPro Music & Universal Music România, videoclipul a fost filmat în toamna anului trecut în Islanda şi surprinde mai multe locaţii inedite. „Nu am avut un scenariu propriu zis, dar am dorit să creăm un clip cu un impact vizual puternic. Nu a fost uşor, a trebuit să parcugem foarte mulţi kilometri în fiecare zi de filmări, iar clima islandeză nu e cea mai prietenoasă. Totuşi, peisajele şi culorile sunt extraordinare şi credem că a meritat”, au adăugat cei de la Phaser. Filmările şi editarea video au fost realizate de Sebastian MARU Films din Timişoara. Muzica şi textul aparţin trupei, iar masterizarea a fost asigurată de George HORA şi Studio66.
Trupa Phaser s-a remarcat în cadrul Selecţiei Naţionale Eurovision 2013, cu piesa „Pour toi et pour moi”, de altfel, primul single oficial al trupei. Au urmat single-uri ca „Fapte, nu vorbe”, „Mi-e dor de el”, „Valuri” sau „Mă aprinzi” sau single-ul „Alerg”, compus chiar de membrii trupei. Recent, trupa a lansat recent varianta live a piesei „Alerg” în cadrul maratonului ULive Session şi vor reveni în curând şi cu alte interpretări live din aceeaşi serie. Phaser înseamnă atitudine, dinamică şi multă energie. Exact astea sunt atributele pe care trupa le transmite şi în clipul filmat la sfârşitul anului 2017, parte din proiectul Ulive Session (2nd Edition).
Phaser, noul single, „Călători”:

Comentarii

comentarii

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici

1 × 1 =