Polițiștii rutieri vor să-i disciplineze pe arădeni: 39 de șoferi au rămas fără permis

Foto: Arhiva

Efective mărite de polițiști ai Biroului Rutier au acționat timp de două zile pe raza municipiului Arad. În urma activităților desfășurate, 39 de șoferi arădeni au rămas fără permis pentru 60 de zile.
Polițiștii Biroului Rutier au acționat în perioada 20-21 februarie a.c., în intervalele orare 8.30-13.30 și 16.30-21.00, pe raza municipiului, pe linia constatării și sancționării conducătorilor auto care nu respectă normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. Activitățile desfășurate de polițiști au vizat depistarea și sancționarea șoferilor care nu acordă prioritate de trecere pietonilor aflaţi în traversarea regulamentară a străzii, precum și a celor care trec pe culoarea roşie a semaforului electric.
În urma activităților desfășurate, au fost reținute 39 de premise de conducere, 17 pentru trecerea pe culoarea roșie a semaforului electric și 17 pentru neacordarea priorității de trecere pietonilor angajați în traversarea regulamentară a străzii.
Polițiștii rutieri vor fi prezenți pe raza municipiului Arad și în perioada următoare, în vederea disciplinării traficului rutier arădean.

Comentarii

comentarii

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici

1 + 17 =