Zilele săptămânii capătă alt sens în noul single lansat de Daiana: „Luni erai”

„Luni erai” este cel mai recent single lansat de Daiana, pentru care a lucrat în ultima perioadă. Printre orele de la şcoală, programul Daianei mai include şi cursurile de canto, antrenamentele de dans şi coregrafiile special pregătite, dar şi sesiunile de studio.
Pentru single-ul „Luni erai”, tânăra artistă a colaborat pe partea de compoziţie cu Silviu Mîndroc, Andreea Vătavu şi Theea Miculescu. Videoclipul a fost filmat în luna februarie, chiar într-o zi de luni şi este regizat de Silviu Mîndroc.
Încă de la 6 ani, Daiana a început cursuri de canto alături de Crina Mardare, iar ulterior a participat la numeroase festivaluri de muzică şi a câştigat multe premii. În cadrul unei emisiuni TV, l-a cunoscut pe Corneliu Vadim Tudor, care i-a propus să facă o piesă pe versurile sale, iar in scurt timp, artista a lansat melodia „Hai să facem pace”. Pe lângă single-urile lansate, precum „Tu Y Yo”, „Chico Chico”, Daiana a lansat şi coveruri cu sute de mii de vizualizări pe canalul ei de YouTube pentru hituri ca „Despacito”, „Take Shelter”, „Look What You Made Me Do” etc, dar şi vloguri săptămânale cu poveşti din viaţa unei adolescente.
Daiana, „Luni erai”:

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici