Ziua Poliţiei Române scoate poliţiştii în faţa Primăriei

În perioada 22-23 martie a.c., Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad va derula timp de două zile, o serie de activități cultural – educative şi sportive. Manifestarea are loc în contextul aniversării a 196 de ani de tradiţie şi continuitate a Poliţiei în slujba cetăţenilor şi al aniversării totodată a 100 de ani de la Marea Unire.
Joi, 22 martie a.c, în intervalul orar 10.00- 14.00, Inspectoratul de Poliție Județean Arad organizează la sediul de pe strada Vârful cu Dor, „Ziua Porților Deschise”. Cu această ocazie, poliţişti din cadrul structurilor de prevenire, rutieră, criminalistică și pentru acțiuni speciale, vor desfășura activităţi menite să prezinte copiilor, mijloacele şi modalităţile în care acţionează pentru siguranţa cetăţenilor. Vor fi expuse autoturismele din dotarea mascaților și Laboratorul Criminalistic.
Vineri 23 martie, de la ora 12.00, în sala mare a Teatrului Clasic „Ioan Slavici” Arad, va avea loc ceremonia avansării în gradul profesional următor a poliţiştilor care îndeplinesc condiţiile specifice şi premierea celor mai buni poliţişti la competiţiile organizate cu ocazia Zilei Poliţiei Române.
Începând cu ora 13.00, în fața Primăriei Aradului se vor desfăşura o serie de manifestări dedicate Zilei Poliției Române, printre care exerciții demonstrative cu câinii de patrulare, un exercițiu de oprire în trafic a unui autoturism suspect și imobilizarea ocupanților acestuia și defilarea a trei plutoane de polițiști, a cuplurilor chinotehnice și a autospecialelor aflate în dotarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici