Tinerii ALDE Arad continuă evenimentele caritabile: Vezi pe cine au ajutat de această dată

Duminică, 1 iulie, tinerii ALDE Arad s-au întâlnit la Nădlac cu ocazia celui de-al doilea turneu de fotbal în scop caritabil „Împreună pentru o faptă bună”.
La startul competiției s-au înscris 16 echipe, formate din membrii şi simpatizanți ALDE din diferite zone ale județului, care au dorit să contribuie la înplinirea scopului caritabil. Întreaga acţiune a fost dedicată lui Dușan Marian Meszaros, un tânăr de 21 ani, căruia doctorii i-au pus un diagnostic extrem de dur: sindrom Pierre Robin retard sever. „Sunt fericit pentru că reuşim de la eveniment la eveniment să mobilizam tot mai mulți tineri și nu numai pentru același scop, ajutarea semenilor noștri care trec prin greutăți. Astăzi de exemplu, din donațiile celor peste 250 de persoane prezente s-au strâns 2489 lei. Aș vrea să aduc mulţumiri primarului orașului Nădlac, Ioan Radu Mărginean, care alături de consilierii locali ALDE Nădlac au reuşit să organizeze totul perfect, până în cel mai mic detaliu. Știm și simțim aportul de încredere oferit de deputatul Eusebiu Pistru față de Organizatia Județeană de Tineret ALDE Arad și îi mulțumim pentru sprijin. Însă, fără devotamentul și implicarea colegilor mei evenimentele noastre nu ar fi niciodată atât de reușite şi de aceea le mulţumesc din suflet că își rup din timpul lor liber pentru a face fapte bune. Vă mulțumesc dragi colegi”, a declarat Ucu Dima, preşedintele Organizaţiei Judeţene de tineret ALDE Arad.
„Ce poate fi mai frumos decât să ajuţți? Şi să o faci din tot sufletul? Eu cred că nimic pe lume nu se poate compara cu sentimentul unic pe care o acțiune caritabilă ți-o oferă. Să faci rău este uşor, însă să faci bine este o caracteristică pe care nu mulți o au. Iată că tinerii ALDE Arad au făcut un obicei din a face bine, iar eu îi voi susține mereu pentru că ei merită să ajungă lideri ai vremurilor care vor urma. Ei fac o altfel de politică, politica prin fapte și nu prin vorbe. De asemenea, aș vrea să le transmit tuturor tinerilor că sunt oricând bineveniţi alături de noi, de ALDE. Evenimentele “Împreuna pentru o faptă bună ” continuă în luna iulie cu două noi turnee de fotbal la Apateu și la Secusigiu”, a declarat Eusebiu Pistru, președintele ALDE Arad.

Comentarii

comentarii

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici

17 + nine =