,,O zi de vacanță altfel” oferită copiilor de tinerii ALDE Arad

Tinerii ALDE s-au mobilizat din nou duminică, 19 august, în Parcul Europa din Arad. De această dată au organizat un eveniment super-interactiv în care i-au angrenat pe cei mici. Face-painting, poze cu mascote, jocuri, dansuri și cântecele, figurine din baloane, acestea au fost activitățile prin care cei mici au fost “motivați” să interacționeze și să răspundă afirmativ la evenimentul dedicat lor.
,,Entuziasmul și fericirea care se citea pe chipul copiilor ne face să ne dorim să repetăm astfel de acțiuni. Pe mine, unul, vă spun sincer m-au copleșit emoțiile văzându-i pe cei mici cum interacționează cu personajele Disney. Atât de sinceri, atât de puri, copii sunt minunați și trebuie să le acordăm atenția necesară astfel încât să simtă iubirea noastră necondiționată zi de zi. Vreau să aduc mulțumiri pentru implicare întregii Organizații Județene de Tineret ALDE Arad, întregului departament de entertainment TLDE Arad, coordonat de Narcis Alexandru Bănățean și în special lui Indrei Luiza cea care a fost responsabilă de event-planning”,a declarat Ucu Dima, președintele Organizației Județene de Tineret ALDE Arad.
“Iată că tinerii ALDE Arad arată din nou că le pasă. După numeroase acțiuni filantropice astăzi a venit rândul celor mici să se bucure de atenția și implicarea lor.
Micuții au fost in al nouălea cer de fericire, au râs, au dansat, s-au jucat, erau fascinați de ceea ce se întâmplă în jurul lor. Le mulțumesc părinților care au răspuns afirmativ invitației la acest eveniment și le transmit că ALDE Arad luptă din toate puterile pentru a crește gradul de confort şi bunăstare al arădenilor prin toate acțiunile pe care le întreprinde”, a declarat deputatul Eusebiu Pistru, presedintele ALDE Arad.

Comentarii

comentarii

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici

3 + nine =