Elena lansează „Un gram de suflet”, cu o nouă imagine super senzuală şi un clip cu atmosferă cubano

După o pauză de un an şi jumătate, Elena Gheorghe lansează „Un gram de suflet”, odată cu o nouă imagine foarte feminină, senzuală, care aminteşte de flirtul din lumea latino-americană.
Joi seara, Elena a cântat în premieră „Un gram de suflet” în cadrul evenimentului de lansare a noului ei single, alături de prieteni, dar şi artişti, vloggeri şi oameni din media. Andreea Bălan, Lora, Adela Popescu, Radu Vâlcan, Nicole Cherry, Amna, AMI, Tostogan’S, Magdyz, Theoxxh, Alpacalegion, Alexandra Ungureanu şi Adelina Pestriţu sunt doar câţiva dintre cei care s-au distrat pe ritmuri de bachata împreună cu artista. Vizionarea videoclipului a fost urmată de un show live susţinut de Elena, care a cântat cele mai iubite hituri ale sale, printre care „Ecou”, „Vocea ta” şi „Până dimineaţa”. Alături de artistă a urcat pe scenă şi un cuplu de dansatori profesionişti, „Pas în Doi”. Mai mult decât atât, Lora şi Andreea Bălan au avut un moment de dans spectaculos, plin de pasiune. „“Un gram de suflet” e primul single de pe albumul pe care îl pregătesc de un an jumătate împreună cu minunaţii şi talentaţii băieţi de la EpiQ Records. Am ales ca în toată această perioadă să nu mai lansez altceva, să lucrez consecvent şi legat la album, să fiu în acord cu starea mea reală, la adevărul profund din viaţa mea; tocmai am împlinit 33 de ani, sunt mamă, iubită, abia acum înţeleg ce spun toţi despre câtă libertate şi bucurie aduce o vârstă a împlinirii. Mi se pare super eliberator şi puternic ca anii aştia care au trecut mi-au adus încredere în mine, cred că acum ştiu cel mai bine ce şi cine sunt cu adevărat şi nu mi-e deloc teamă să arăt tot ce simt. Mă simt bine în pielea mea, în povestea mea de viaţă şi am vrut ca şi muzica mea să se apropie de adevărul meu de acum. Dintotdeauna m-am simţit foarte bine pe ritmurile latino, cred ca temperamentul meu e unul pasional, exploziv, pozitiv, la fel ca toată arta care vine din colţul ăla de lume”, spune artista.
Povestea clipului „Un gram de suflet” este construită în jurul pasionalului bachata sensual, dansul care încălzeşte dance-hall-urile din lume şi toată coregrafia este făcută şi susţinută de un duo incredibil, campionii mondiali la bachata sensual, Sara şi Marco. „Bachata e cea mai bună formă să exprim libertatea şi siguranţa de sine pe care le simte orice femeie care a trecut de 30 de ani. Sara şi Marco sunt un cuplu minunat, nişte artişti care vă vor tăia răsuflarea cu talentul şi pasiunea lor. A fost minunat să îi am alături de mine în clip”, a adăugat Elena.
Videoclipul piesei pune în scenî o poveste pasionalî de dragoste într-un decor tropical, „caliente”. „În clip sunt aşa cum nu m-aţi mai văzut niciodată, mi- am pus inima pe masă, m-am lăsat dusă de tot ce simt şi ştiu sigur că povestea asta o să ajungă la voi, direct în suflet. E despre dragoste, pasiune, senzualitate, libertatea de a fi aşa cum simţi, despre bucuria de a fi cu adevărat viu“, mărturiseşte aceasta.
De-a lungul timpului, artista a lansat single-uri de succes precum „Body Song”, „Ecou”, „Antidot”, „Autograf”, „Până dimineaţa”, care au cucerit publicul şi posturile de radio din România, dar şi hituri precum „Mamma Mia”, „Midnight Sun” şi „Senor Loco”, care au ocupat primele poziţii în topuri din ţări ca Japonia, Israel, Spania, Polonia şi Italia.
Elena lansează „Un gram de suflet”, cu o nouă imagine super senzuală şi un clip cu atmosferă cubano:

Comentarii

comentarii

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici

8 − five =