Rotary Charleston Charity Celebration 2018 – un prilej de a savura atmosfera balurilor de altădată

Rotary Charleston 2018Toți cei fascinați de eleganța și atmosfera aparte a anilor în care Charlestonul nu era doar un dans, ci o stare de spirit, au ocazia să trăiască o experiență inedită și cuceritoare. Rotary Charleston Charity Celebration 2018 este prilejul perfect să intrați într-o lume care a devenit cunoscută ca “happy twenties.”

Eleganță, libertate, efervescență: epoca de glorie a anilor ’20 revine la Timișoara. Pentru Rotary Charleston Charity Celebration 2018 aveți ocazia să adoptați moda plină de personalitate a acelei epoci. Rochii în stil flapper, șiraguri lungi de mărgele, bentițe, evantaie, pene și perle, doamnele pot opta pentru o ținută a la Marele Gatsby. Domnii se pot inspira și ei din imagini desprinse din filmele care reflect o epocă opulentă și glamour . Important pentru toți este să aibă pantofi potriviți pentru dans, căci Charlestonul are un ritm irezistibil. Balul este găzduit de într-un cadru desprins din aceeași poveste a unor ani fericiți, Valery 3 din Moșnița Nouă.

Invitația este lansată de Rotary Club Timișoara Cosmopolitan care organizează, în 19 octombrie, Rotary Charleston Charity Celebration 2018. Evenimentul caritabil este dedicat strângerii de fonduri pentru două proiecte extrem de importante: “Schimbăm destine” și “Be a Gift to the Children”.

Cu această ocazie, Rotary Club Timișoara Cosmopolitan adresează o invitație tuturor celor care doresc să schimbe în bine destine, să ofere o șansă copiilor din medii defavorizate – astfel încât aceștia șă aibă acces la lucruri intangibile pentru ei în viața de zi cu zi. Prin participarea la Rotary Charleston Charity Celebration 2018 în calitate de parteneri ai evenimentului, alegând unul dintre pachetele special create, invitații își pot aduce contribuția la dezvoltarea unor proiecte de suflet, dar și să aducă certe beneficii de imagine companiilor lor.

Membrii Rotary Club Timișoara Cosmopolitan își folosesc cunoștiințele despre problemele locale pentru a identifica zonele cu probleme, după care grație experienței dobândite până acum, identifică și aplică cele mai potrivite soluții. Rotary Club Timișoara Cosmopolitan se implică în colectarea de alimente pentru persoane defavorizate, desfășoară proiecte pentru sprijinirea copiilor dezavantajați, contribuie la întreținerea unor parcuri și locuri de joacă, participă la dezvoltarea culturii și identității locale.

 

Comentarii

comentarii

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici

5 × 3 =