Colaborarea începutului de an: Alina Eremia și Nosfe lansează „Filme cu noi”

Anul începe în forță pentru Alina Eremia, cu un featuring beton pentru super-piesa „Filme cu Noi” în colaborare cu Nosfe. Cu un sound fresh și atipic pentru industria muzicală din România, cei doi aduc ritmurile de moombahton în difuzoarele boxelor.
Colaborarea cu NOSFE a venit în mod organic și împletește perfect stilul muzical reprezentativ pentru cei doi artiști: „Single-ul *Filme cu noi* vorbește despre o relație care nu s-a consumat pe deplin. El este încă dependent de ea și o caută în fiecare fată pe care o întâlnește, iar ea vrea să se desprindă dintr-o poveste toxică. Îmi place să ies din zona mea de confort și să aduc și alt flavour în muzica mea”, a declarat Alina. Cu un vibe extrem de senzual și cu ritmuri care ne duc mai aproape de vară, „Filme cu Noi” te va face să dansezi în club sau la petreceri. Coregrafia din clip îmbină o serie de stiluri de dans care completează perfect mesajul piesei. „De când așteptam să iasă clipul ăsta! Era nevoie de un vibe atât de sexy în România! Vă pupă unchiu!” a declarat Nosfe.
Piesa a fost compusă la SEEK MUSIC, de Alina împreună cu Nosfe, Killa Fonic și Liviu Teodorescu; Lu-K Beats fiind cel care semnează producția piesei. „Piesa vine cu multă atitudine! Eu și Nosfe suntem la a doua colaborare și mă bucur că și-a pus amprenta. Clipul este regizat de San, are super energie și evident că dansul nu putea să lipsească”, a încheiat artista.
Alina Eremia a devenit cunoscută publicului prin intermediul serialului „Pariu cu viața”, iar aventura ei în lumea muzicii a început împreună cu Lala Band. În 2012, a lansat primul single din cariera solo, „With Or Without You”, urmat de piesa „Tu ești vara mea”, care s-a auzit la radiourile din toată țara. De asemenea, piesele „Cum se face”, „Când luminile se sting” și „Dulce Amar” s-au bucurat de un real succes. În anul 2017, Alina Eremia a atins fruntea clasamentelor muzicale cu hit-ul „Poarta-mă”. Anul 2018 a venit cu hit-ul „Doar Noi” și „Tatuaj”, tot către finalul anului trecut Alina Eremia a lansat în Rusia piesa „Love & Lover”, în colaborare cu Rudenko și Dominique Young Unique.

Comentarii

comentarii

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici

four − 2 =