Italianul cu opt clase care s-a dat doctor în România a încercat să fugă din țară: bărbatul a fost prins la Curtici

Foto: Arhiva

Italianul care a înșelat mai multe clinici din România, unde a operat fără să fie medic, a încercat să fugă din România. El a fost prins în această dimineață la Punctul de Trecere a Frontierei Curtici.
Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Curtici au depistat un cetăţean italian căutat de autorităţile române într-un dosar de înşelăciune. În data de 06.02.2019, ora 06.11, la Punctul de Trecere a Frontierei Curtici s-a prezentat pentru a ieşi din ţară, călătorind ca pasager într-un tren Inter Regio, pe relaţia București – Budapesta, un bărbat în vârstă de 38 de ani, care la controlul de frontieră s-a legitimat cu un paşaport italian. În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele persoanei era emisă o alertă, având ca obiect punerea in aplicare a unui mandat de aducere emis de către autorităţile române, bărbatul fiind cercetat într-un dosar de înșelăciune.
Cetățeanul italian urmează a fi predat în cursul zilei unei echipe operative din cadrul Poliţiei Române, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici