Tupeu de șoferi: au condus în trafic mașinile deși erau băuți și fără permis

Foto: Arhiva

Tupeu de șoferi: au condus băuți și unii dintre ei nici nu aveau permis de conducere. Polițiștii rutieri au depistat ieri, în trafic, trei bărbați care au săvârșit infracțiuni la regimul circulației rutiere pe drumurile publice.
Polițiștii Serviciului Rutier au depistat un tânăr de 23 de ani, din Alba, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Radnei din municipiul Arad, având o alcoolemie de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cu o alcoolemie de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat a fost depistat de polițiștii de ordine publică un bărbat de 39 de ani, din Secusigiu, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 69. În urma verificărilor efectuate s-a constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. Tot fără permis și cu o alcoolmeie de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat, a fost depistat un bărbat de 52 de ani, din Șiria, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din localitate.
Conform procedurii, s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, pe numele celor trei fiind întocmite dosare penale pentru săvârșirea de infracțiuni rutiere.

Comentarii

comentarii

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici

nine + 16 =