VEZI AICI cum a încercat un român să aducă acasă un Audi Q5 furat din Germania

Foto: Arhiva

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota au depistat un tânăr care a încercat să intre în România cu un autoturism marca Audi Q5, în valoare de 20.000 de euro, căutat de autorităţile din Germania.
În data de 18.02.2019, în jurul orei 06.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de intrare în ţară, un cetăţean român în vârstă de 24 de ani. Tânărul conducea o autoutilitară cu care tracta o platformă pe care se afla un autoturism marca Audi Q5, an de fabricaţie 2014. La controlul de frontieră, el a prezentat pentru mijlocul de transport aflat pe platformă certificatul de înmatriculare şi cartea tehnică a acestuia. În urma verificărilor în bazele de date, s-a constatat că maşina figurează ca „bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Germania, la data de 07.09.2018. Șoferul a declarat că a fost contactat de o cunoștință pentru a transporta mașina până la București, în schimbul sumei de 400 de euro şi nu ştia de faptul că acesta ar fi fost căutată de autorităţi.
Poliţiştii de frontieră efectuează în acest caz cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, iar autoturismul, în valoare de 20.000 euro, a fost indisponibilizat la sediul instituţiei până la finalizarea cercetărilor.

Comentarii

comentarii

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici

16 + 4 =