Bîlcea, pe urmele șefului de partid: trebuie să arăți cu degetul pe hartă ca Falcă pentru a-i putea lua locul

Sergiu Bîlcea, vicepreședinte al Consiliului Județean Arad dă examen în fața șefului său de partid, Gheorghe Falcă și s-a fotografiat cu o hartă, explicând care este situația drumurilor din județ. Numai că, față de Gheorghe Falcă care știe exact ce drumuri arată pe hartă, Bîlcea vorbește despre unele și arată cu degetul spre vama Nădlac și Ungaria.
În timp ce arădenii nu sunt deloc încântați de modul cum arată drumurile județului Arad de când Sergiu Bîlcea se ocupă de ele, deoarece ei nu merg cu mașini de serviciu reparate pe banii statului, Consiliul Județean Arad anunță în sfârșit că va moderniza cinci drumuri, la care au fost finalizate procedurile de licitație. Dar, acest lucru nu înseamnă că imediat constructorii vor apărea cu utilajele și vor începe reparațiile.
Au fost finalizate procedurile de licitaţie pentru drumurile județene: Bârsa – Sebiş – Moneasa – limită judeţ Bihor, Gurahonţ – Dieci – Buteni, Pecica – Turnu, Zăbalţ – limită de judeţ Timiş, Sânmartin – Şimand – Olari – Caporal Alexa. Alte două drumuri se află în procedură de licitaţie, Grăniceri – Pilu şi Sântana – Olari – Sintea Mică. Despre drumul care arată ca după război, deși există finanțare europeană pentru el, Arad-Șiria, arădenii să mai aștepte. „Procedurile de licitaţie s-au încheiat pentru cele cinci drumuri judeţene, aşteptăm votarea bugetului pentru a putea semna contractele, apoi pot începe lucrările. Reamintim că în data de 28 martie avem deschiderea ofertelor pentru drumul Arad – Şiria – Pâncota – Buteni”, a declarat Sergiu Bîlcea, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Arad.

Comentarii

comentarii

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici

two × one =