La Galați, paradontoza se tratează: Electronic Stem Generator la Premium – Unident Center

Începând de joi, 7 martie 2019, gălățenii se vor bucura de o nouă Clinică Dentară Premium – Unident Center, a doua clinică dentară cu tradiție, după cea fondată în anul 2001 în Tulcea de către dr. Petronela Luca.
În cadrul clinicii dentare Unident Center Galați se asigură servicii de medicină dentară premium în condiții de siguranță și confort. Acestea sunt realizabile prin stabilirea diagnosticului corect pe baza investigațiilor 3D și al planului de tratament multidisciplinar, prin tehnologii avansate și echipe medicale dedicate: dr. și general manager Petronela Luca, dr. Andreea Alexe, dr. Adrian Tudor, dr. Nicolae Cozmolici, dr. Adrian Palade, dr. Victor Macovei, dr. Daniel Acatrinei.
Printre diferențiatorii Unident Center Galați se numără expertiza de peste 20 de ani a dr. Petronela Luca, oferirea serviciilor integrate de medicină dentară premium la un preț accesibil și prevenirea cancerului oral prin investigatii gratuite cu dispozitivul inovator – Velscope Vx în cadrul tuturor consultațiilor.
De asemenea, Clinica Unident Center Galați folosește tehnologii medicale avansate precum tratamentul de regenerare al țesuturilor ce tratează parodontoza -Electronic Stem Generator, anestezia computerizată The Wand, anestezia fără ac – Comfort In, cel mai performant scanner la nivel mondial Trios 3Shape, ce realizează amprente digitale de mare precizie sau Laserul Waterlase ce utilizează molecula de apă pentru realizarea tratamentelor avansate, fără anestezie, freză sau bisturiu, fără durere sau sângerare.
Tot fluxul de lucru din cadrul Clinicii Unident Galați este digital, garantând rapiditatea și calitatea tratamentelor și, implicit, confortul pacienților. Pentru a obține cele mai bune rezultate se utilizează amprentarea digitală, proiectarea 3D a coroanelor dentare și realizarea lor prin tehnologie robotică, ghiduri chirurgicale și softuri pentru crearea zâmbetului. „Ne-am gândit să venim în sprijinul gălățenilor oferindu-le confortul acestor tratamente dentare premium chiar la ei acasă. Venim pe un segment de nișă – ne adresăm pacienților care își doresc tratamente performante, astfel încât sperăm ca pacienții gălățeni să nu mai meargă până la București pentru aceste tratamente. Având în vedere că existăm deja pe piața medicală gălățeană de aproape doi ani cu un Centru de Radiologie Dentară Digitală 3D Unident și de aproximativ un an cu Laboratorul Dentar Digital – Unident CAD-CAM Laboratory ne-a fost mai ușor să creăm servicii medicale integrate, adaptate nevoilor pacienților gălățeni”, a declarat dr. Petronela Luca, General Manager Unident Center.
Clinica este situată pe strada Brăilei numărul 171A și va fi deschisă de luni până vineri, de la orele 9:00 la 20:00. Locația are o abordare holistică, fiind proiectată în stil feng-shui de către Maestrul Internațional Cristina Groza.
Unident Center reprezintă un grup de firme în cadrul căruia funcționează două clinici dentare premium, două laboratoare dentare digitale, două centre de radiologie dentară 3D, un studio foto dentar – VIP Studio Smile și un centru de educație medicală continuă.
Programul de turism medical național și internațional a fost, de asemenea, integrat în procesul prin care se promovează medicina dentară avansată în zona Delta Dunării și reprezintă România dincolo de granițe.

Comentarii

comentarii

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici

7 + 19 =