Doi bărbați condamnați la închisoare în România, arestați la intrarea în țară

Foto: Arhiva

Poliţiştii de frontieră arădeni au depistat doi bărbați căutaţi de autorităţile române fiind condamnați la pedepse cu închisoarea pentru infracţiunea de tâlhărie, respectiv loviri şi violenţe.
În data de 08.04.2019, în jurul orei 13.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră, un cetăţean român în vârstă de 36 de ani, domiciliat în municipiul Bucureşti. La efectuarea verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele lui era emis, de către autorităţile române, un mandat european de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, bărbatul având de executat 6 ani de închisoare.
În data de 09.04.2019, ora 05.20, în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac I – Nagylak s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră, un cetăţean român în vârstă de 41 de ani, având domiciliul în judeţul Dâmboviţa. În urma efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis de către autorităţile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru săvârşirea infracţiunii de loviri sau alte violenţe, având de executat 6 luni de închisoare.
Cei doi bărbați au fost predați unor echipaje operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în vederea dispunerii măsurile legale care se impun.

Comentarii

comentarii

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici

5 × 5 =