AROBS își extinde filiala arădeană

arobs mai 2019 2După primul an de la deschiderea filialei din Arad, multinaționala de la Cluj, AROBS Transilvania Software își extinde birourile plănuind să dubleze numărul oamenilor din echipa locală. Se anunță proiecte noi și de interes pentru pasionații IT-iști care-și doresc să devină membri ai echipei. Deja există oportunități noi de joburi atât pe nișa de automotive, dar și pe IoT&Life Sciences, Enterprise Solutions, plus poziții de suport administrativ.

Un an în inima Aradului

AROBS nu se dezice de promisiunea de a crește comunitățile în care ajunge și de a deschide ușa ecosistemului IT pentru piața muncii de nișă din Arad. Echipa locală a sărbătorit în 7 mai aniversarea primului an cu o echipă de 11 oameni, tort și caricaturi.

“M-am bucurat că ne-au vizitat colegii de la Cluj, implicit business group managerul și ne-au pregătit o surpriză inedită: caricaturi pentru toată lumea. A fost chiar distractiv și nu-mi vine să cred ce repede a trecut un an. Dar e firesc să treacă ușor când lucrezi cu o echipă faină și te simți ca acasă.”, spune Diana, software developer în echipa #AROBSArad.

Cu un procent creștere de 60%, compania promite ca în 2019 să atingă cel puțin aceeași performanță și să dubleze numărul membrilor echipei și al proiectelor.

Al doilea birou AROBS

S-au demarat pregătirile inaugurării unui nou birou în clădirea sediului filialei din Arad Plaza. Un întreg etaj va găzdui noii membri ai echipei, pe care “plănuim să-i găsim cât mai curând”, după spusele reprezentantului HR al AROBS, Ionela Timoce. În acest moment sunt deschise aproximativ patru poziții de seniori software developeri și curând, o poziție de HR specialist care va oferi suportul necesar în procesul de recrutare local. Se vor diversifica și proiectele pe care se va lucra, deschizând noi nișe de soluții software precum IoT, Life Sciences sau Enterprise Solutions, divizii deja active la Cluj-Napoca.

Angajați mulțumiți = clienți fericiți

arobs mai 2019 1Cu ocazia aniversării filialei, echipa a primit și vizita unuia dintre clienții cei mai mari ai companiei pe divizia de automotive. Datorită colaborării eficiente cu echipa, aceștia au pus deja în discuție predarea unor proiecte noi pentru #AROBSArad.

Compania clujeană deține peste 20 de ani de expertiză în dezvoltare de soluții software pentru nișe diferite și piețe internaționale, continuând procesul de creștere prin achiziții și diversificarea catalogului de produse.

Dacă te vrei să te alături echipei, trimite un mail la recruitment@arobs.com cu subiectul: AROBS Arad. Mai multe detalii aici: https://www.arobs.com/careers/

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici