Autoturism Q 50 furat din Franța, găsit la intrarea în România

Foto: Arhiva

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac – Nagylak au descoperit un autoturism marca Infiniti Q50, în valoare de 17.800 de euro, căutat de autorităţile din Franţa.
În data de 27.05.2019, în jurul orei 13.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac – Nagylak, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră un cetăţean român în vârstă de 37 de ani, cu domiciliul în judeţul Arad, conducând un autoturism marca Infiniti Q50, înmatriculat în Franţa. La controlul de frontieră, el a prezentat pentru mașină un certificat de înmatriculare. În urma verificărilor în bazele de date s-a constatat că mașina figurează ca „bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Franţa în data de 24.05.2019. Şoferul a declarat că a împrumutat autoturismul de la soţul verişoarei lui și nu ştia că acesta este căutat de autorităţi.
Mijlocul de transport, în valoare de 17.800 euro, a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Teritorial al Poliției de Frontieră Arad.. Poliţiştii de frontieră efectuează în acest caz cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Comentarii

comentarii

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici

two × 3 =