Jon Brian și Sandra N lansează piesa „Trandafiri”

O nouă colaborare a luat naștere între Jon Brian și Sandra N. Piesa „Trandafiri” este despre o situație cu care mulți dintre noi ne-am confruntat: o relație plină de minciuni, în care partenerii au ajuns la capătul puterilor și își spun „adio”.

Melodia este compusă de Jon Brian, Florin Popa și Cristian Gabriel Militaru, versurile sunt scrise de Jon Brian și Tatiana Artic, iar regizorul clipului este Cristian Gabriel Militaru. „Atunci când devenim invizibili sau doar niște fantasme în cei mai importanți ochi din lume, simțim cum totul în noi se ofilește. Sufletul știe când sfârșitul poveștii pe care o doream infinită, se apropie”, a declarat Jon Brian.
Jon Brian a lansat până acum single-uri ca „I live in California”, în colaborare cu Doddy sau „O stradă din Paris”, dar și colaborări cu artiste precum Andia, Adeline sau Tinna, cu versuri în limba română, cât și în limba engleză.
Sandra N și-a început cariera încă de mică, de la vârsta de 4 ani, când a concurat la un show muzical pentru copii. A reprezentat țara noastră la numeroase festivaluri de muzică din Turcia și Italia. Artista a ajuns rapid la inimile oamenilor, cumulând zeci de milioane de vizualizări pe YouTube cu piese ca „Mă dor ochii, mă dor”, „Liar” sau „Amor Gitana”. După pauză pe care a făcut-o devenind mamă, Sandra a lansat piesele „De dragul tău” și „Noi Amintiri” (feat. Two), iar acum și-a unit forțele cu Jon Brian pentru o nouă colaborare.

Comentarii

comentarii

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici

14 − nine =