Christian D apare alături de Lolita în cel mai nou clip al său

După ce a lansat alături de Narcotic Sound hituri care au cucerit topurile de specialitate atât la nivel național cât și internațional precum „Mamasita” și „Danca Bonito”, Christian D lansează „Lolita”, un single exotic și jucăuș ce se regăsește pe următorul EP al său. Piesa este compusă și produsă de Christian D împreună cu Dony și Paul Daniel Panait, iar videoclipul este regizat de San.
„Am început să scriu la piesă în vacanța de iarnă, când mă aflam în Norvegia la sora mea, pe un beat crud, dar foarte balansat de-al lui Paul Daniel. După ce i-am arătat lui Cornel (Dony), a făcut și el o versiune care mi-a plăcut foarte mult. Când am revenit în România, am dus ușor împreună cu el piesa mai departe la forma actuală. :) Am fost foarte entuziasmat de single și am decis să fac un clip cool împreună cu San și Adrian Stiuculeanu. Filmările au avut loc în Mamaia și au decurs foarte chill alături de frumoasa «Lolita» aka Geanina Olaru (constănțeancă și ea de fel) și Alin Stacescu, căruia îi mulțumim enorm pentru ajutorul primit. «Lolita» este prima piesă din cariera mea solo și face parte dintr-un EP ce urmează să-l lansez în viitorul apropiat”, a declarat Christian D.
Cântăreț și compozitor, Christian D (Cristian Dumitrescu) și-a început cariera muzicală în trupa Refflex cu hituri precum „O aventură”, „Viteza luminii”, „Fără ea”, iar mai târziu alături de Narcotic Sound ca și compozitor și solist, a lansat „Mamasita”, piesă ce a cucerit topurile muzicale de specialitate atât național cât și internațional și a primit titulatura de hit al verii 2010. A urmat „Danca Bonito”, piesă ce a devenit repede hit și a câștigat trofeul Romanian Top Hits, primind titulatura de „Cea mai bună piesă a anului 2011”. A continuat apoi cu „Poesia de Amor”, „Vai”, „Labirint de Sentimente” și „Te iubesc”. Stilul său original este resimțit în 2016-2017 cu „Ale” (alături de Andreea Bănică) și „Venga”.
Christian D și Lolita:

Comentarii

comentarii

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici

17 + three =