[VIDEO] O nouă captură la Vama Nădlac: 25 de persoane găsite ascunse într-un TIR turcesc

migranti nadlacPoliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota au descoperit ascunși în interiorul unui TIR, douăzeci şi cinci de cetăţeni străini, care încercau să iasă ilegal din România.
În această dimineață, în jurul orei 04.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, un cetăţean turc în vârstă de 50 de ani, la volanul unui ansamblu rutier format din cap tractor şi semiremorca. Conform documentelor de însoţire, şoferul transporta role de aluminiu, cu destinaţia Germania. În urma analizei de risc specifice, poliţiştii de frontieră arădeni au decis să efectueze un control amănunţit asupra mijlocului de transport. Ei au găsit în interiorul semiremorcii TIR-ului, douăzeci şi cinci de persoane care erau ascunse printre role. În urma primelor cercetări, polițiștii de frontieră au stabilit că cei 25 sunt cetățeni irakieni, sirieni şi iranieni. Grupul a fost format din doisprezece bărbați, cinci femei şi opt minori, iar adulţii au vârste cuprinse între 18 şi 45 de ani și copiii, între 1 şi 17 ani. Ei au declarat că au intenționat să ajungă în Germania.
Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de migranți pentru şoferul turc şi de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat față de cetăţenii străini.

Comentarii

comentarii

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici

3 + four =