Horia Brenciu şi Feli lansează „Prizonier”

După ce s-au cunoscut la „Vocea României” în urmă cu şapte ani, Horia Brenciu colaborează pentru prima oară cu Feli şi lansează „Prizonier”, o piesă despre iubire şi singurătate. „Îmi aduc aminte bine de Feli, concurenta de la «Vocea României», de acum câţiva ani… Sincer, aş fi vrut să fie în echipa mea. Poate traseul ei în concurs ar fi fost mai lung… :-) Dar cum destinul mă răsfaţă, Feli mi-a acceptat invitaţia de a colabora pentru «Prizonier». Cântecul a ieşit într-o dimineaţă, de nicăieri, urmând să ni se potrivească mănuşă. Feli s-a conectat rapid la starea din momentul acela şi la final, am zâmbit amândoi pentru că ştiam că am pus suflet în piesa asta. Nimănui nu-i place să fie «Prizonier», în sensul unei îndelungate singurătăţi. Cu toţii ne dorim să vină cineva «să facă minuni» cu inima noastră. Sper ca asta să se întâmple şi cu ascultătorii acestei piese”, a declarat Horia Brenciu.
„Eu l-am îndrăgit tare pe Horia in 2012 la «Vocea României» când m-a întrebat dacă Feli se scrie cu doi L şi Y, iar eu de emoţii am spus ca da! :)) Ani mai târziu ne-am regăsit în studiourile HaHaHa Production înregistrând un DUET – cum spunem noi înlocuind termenul de «feat» :) «Prizonier» este o piesă pe care am îndrăgit-o de la prima ascultare şi mi-am dorit tare să cânt acest refren dulce şi frumos pe care deşi nu eu l-am compus, îl simt şi îl trăiesc frumos atunci când îl cânt. Mulţumim echipei de producţie şi songwriting! ”, adaugă Feli.
Muzica este compusă de Vlad Popescu, Ana Maria Stancu, Horia Brenciu, textul este scris de Vlad Popescu, Horia Brenciu, Ana Maria Stancu şi Mihnea Crăciunescu, iar videoclipul este regizat de Bogdan Daragiu.
Horia Brenciu şi Feli lansează „Prizonier”:

Comentarii

comentarii

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici

one × one =