VEZI AICI cum își pun soții Moldovan viața în pericol pentru a ne prezenta frumusețile naturii

Cine dintre arădeni nu-l cunoaște pe Adi Moldovan? L-am văzut ani de zile „pe sticlă” și i-am urmărit emisiunile.
Adrian Moldovan, în vârstă de 44 ani, a fost farmacist în Arad până în anul 2012 și moderator și realizator TV la TV Arad, post afiliat Antena 1, unde a realizat emisiuni de divertisment și de turism.
Pentru că în România nu a găsit resursele necesare pentru a-și finanța expedițiile și reportajele de călătorie la care visa, a plecat ca farmacist în Austria, lângă Viena, unde lucrează din 2013. Astfel, toți banii câștigați i-a investit în expediții și filmări.

Și-a cunoscut soția pe Facebook: îi comenta la postări

Mai târziu a cunoscut-o pe Alecsandra (30 ani), pe Facebook în timp ce se afla într-o expediție în Africa, ea comentându-i la postări. Frumoasa blondă era medic stomatolog în Arad. După nici un an cei doi erau deja căsătoriți, ea a renunțat la tot și s-a mutat la el în Austria.

Vlogul, o pasiune în familia Moldovan

Împreună au lansat la începutul anului 2018 pe Youtube canalul de călătorii și aventuri “EveryDay HoliDay”. Aici postează vloguri de călătorie în destinații originale și puțin cunoscute, cum au fost Coreea de Nord, Papua Noua Guinee, Irak sau Cernobîl. Toate vlogurile au versiuni separate în limbile română și engleză.
La început, soții Moldovan au postat videoclipuri cu aventurile lor prin lume doar din plăcere, dar cu timpul au ajuns să o facă la modul profesionist. Au actualmente 55.000 de subscriberi, iar vlogurile din Coreea de Nord au aproape 1.000.000 de vizualizări, atât cel în română, cât și cel în engleză. Vlogul în limba română filmat la Cernobîl are peste 1,3 milioane de vizualizări. “De fapt ideea de a face un vlog-documentar la Cernobîl a venit din partea abonaților noștri. Și prietenii apropiați ne-au spus că ar fi un subiect “fierbinte”, mai ales că un cunoscut post de televiziune prin cablu tocmai urma să lanseze un mini-serial dedicat evenimentelor din 1986. Am făcut urgent rezervările necesare, dar când să plecăm, medicul nostru de familie și o profesoară de fizică din anturajul nostru au protestat vehement vizavi de plecarea mea, argumentul lor a fost că eu va urma să am cândva copii, iar efectul radiațiilor care încă sunt prezente acolo asupra unei viitoare sarcini nu este îndeajuns cunoscut. Astfel că, deși am pierdut banii dați pe biletul de avion, eu nu am mai plecat și Adrian a mers singur, dar s-a descurcat foarte bine, vlogul nostru din Cernobîl numărând actualmente peste 1.300.000 de vizualizări”, a declarat Alecsandra Moldovan.

Adrian Moldovan a călătorit în 54 de țări

În Austria, Adrian si Alecsandra fac parte din două trupe de teatru de amatori, având mai multe spectacole de comedie anual, în limba germană. Cei doi fac în prezent eforturi de a găsi suficient de mulți parteneri pentru a putea să își duca la îndeplinire visul de a face ocolul pământului cu biciclete electrice.
Înainte de a o cunoaște pe Alecsandra, acesta a participat la prima ascensiune arădeană pe Kilimajaro (2009) și în “România – o inimă pentru Asia” (2012), realizând filmele respectivelor călătorii. În cadrul expediției cu mașinile din România până în Mongolia și înapoi a scris și cartea omonimă.
Adrian practică diverse sporturi, unele chiar extreme, precum scufundatul în peșteri. Într-o asemenea scufundare, în izbucul de lângă celebra Cascada Bigăr din Munții Banatului (cu scopul filmării unui documentar, în anul 2015), era să își piardă viața.
Adrian a călătorit până în prezent în 54 de țări.
Youtube: www.youtube.com/c/everydayholiday
Facebook: everydayholidayofficial
Instagram: everydayholiday_official

Comentarii

comentarii

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici