Tragedie la Penitenciarul Arad: un polițist a fost găsit împușcat

Foto: Arhiva

În această dimineață, un poliţist de penitenciare, angajat al Penitenciarului Arad, a fost găsit împuşcat în postul control. Bărbatul în vârstă de 50 de ani se afla în timpul serviciului. „Duminică, în jurul orei 4.00, un poliţist de penitenciare aflat în serviciu, angajat al Penitenciarului Arad, a fost găsit împuşcat, în Postul Control 2 al unităţii. Personalul penitenciarului a solicitat, de îndată, sprijinul unui echipaj SMURD, la sosirea echipajului medical fiind constatat decesul. Concomitent, a fost informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Arad, în vederea efectuării cercetărilor specifice la faţa locului”, a comunicat Administraţia Naţională a Penitenciarelor.
Poliţistul de penitenciare era angajat în sistemul penitenciar din anul 1999 și până acum și-a îndeplinit cu responsabilitate şi profesionalism atribuţiile de serviciu.
„Cauzele şi împrejurările producerii acestui eveniment vor fi stabilite de organele de cercetare penală abilitate”, a comunicat Administraţia Naţională a Penitenciarelor.
Poliţiştii de penitenciare sunt evaluaţi psiholgic periodic, precum şi ori de câte ori este necesar. Polițistul găsit împușcat a fost supus la evaluare psihologică ultima oară în data de 6 noiembrie 2018.

Comentarii

comentarii

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici

5 × two =