Emilian și JO lansează „Suflete de sticlă”, o piesă despre fragilitatea oamenilor

Artiștii Emilian și JO își cântă „Sufletele de sticlă” odată cu o noua piesă lansată. Compusă de Emilian, artist și compozitor HaHaHa Production, „Suflete de sticlă” este o piesă despre vulnerabilitatea și fragilitatea oamenilor. „M-am uitat în jur și mi-am dat seama că noi, oamenii, suntem foarte fragili și ușor de doborât sufletește și că uneori, când suntem răniți, vorbele nu ajung și e prea târziu să mai poți recompune liniștea și fericirea de dinainte de durere”, spune artistul de 24 de ani care are deja la activ piese cu mare succes la public precum „Pentru ea”, „Iubește-mă” sau „Ochii verzi”, compuse și interpretate de el.
În noua sa piesă, Emilian a asociat fragilitatea sufletului cu sticla pentru a sublinia impactul dramatic și ireversibil pe care îl pot avea suferințele asupra fiecărui om: „Sticla este clară, transparentă și frumoasă, însă se poate sparge într-o secundă dacă nu ai grija și o lovești. Așa este în orice relație, fie că este de prietenie sau de iubire, cu o acțiune poți distruge tot fără cale de întors”.
Încă de la primele versuri și versiuni ale piesei, Emilian și-a dorit să o poată cânta împreună cu JO, de a cărei voce este îndrăgostit: „De când am scris prima idee de refren de la piesa asta, am auzit-o pe JO cântând-o alături de mine. A fost un feeling, o trăire, am simțit că împreună cu ea mesajul piesei și starea de emoție vor deveni mai puternice și mă bucur că mi s-a împlinit dorința”.
„Emilian e un băiat mega talentat, muncitor, cu o voce superbă. M-am bucurat foarte tare când mi-a trimis ghidul piesei și mi-a propus să colaborăm. Avem o chimie frumoasă în studio, iar piesa mi se potrivește foarte mult și mesajul îmi frânge «sufletul de sticlă»”.
Videoclipul regizat de Roman Burlaca aduce un plus de emoție piesei, iar filmările i-au făcut pe Emilian și JO să treacă prin toate stările posibile: să râdă, să plângă, să danseze, să se emoționeze: „Mă uitam la JO în timp ce ea îți filma cadrele și simțeam prin toți porii piesa. Simțeam că videoclipul va servi excelent trăirilor mele puse gram cu gram în piesă”, a declarat Emilian care își amintește și de un moment mai dificil de la filmări.
„Aveam de filmat câteva cadre sub o pătură transparentă, foarte subțire care se putea rupe oricând și de la o simplă respirație. Așa că, abia dacă respiram, așteptam să se dea stop la filmare, scoteam capul, trăgeam aer în piept cât să-mi ajungă pentru încă o tură de filmare și tot așa, dar a meritat tot efortul, pentru că a ieșit un clip foarte bun”, a spus JO.
O coproductie HaHaHa Production și Cat Music, „Suflete de sticlă” are muzica semnată de Florin Boka (F3enom), Emilian Nechifor și Șerban Cazan, iar textul scris de Emilian Nechifor, Dorian Micu, Alexandru Stancu (JUNO).
Emilian și JO, „Suflete de sticlă”:

Comentarii

comentarii

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici

four × two =