J Balvin lansează al doilea single de pe următorul album „Colores” – „Morado”

Peste 10 miliarde de vizualizări pe YouTube în 2019, o nominalizare la premiile Grammy, primul loc la categoria Latin Song in The Country – cam așa se prezintă parte din reușitele recente ale lui J Balvin.

Ambasadorul culturii reggaeton la nivel mondial, J Balvin, continuă conceptul denumit „Seeing Music In Colors” și lansează piesa „Morado”, mov în limba română, continuând astfel seria începută cu „Blanco” (Alb).
Ascultă / Descarcă “Morado”: https://umusic.lnk.to/Morado
„Morado” este a doua culoare sonică din paleta lui J Balvin, piesa fiind compusă alături de Sky, iar clipul este regizat de Collin Tilley. Și artwork-ul melodiei este o colaborare senzațională, cu Takashi Murakami.
Astfel, J Balvin continuă să își îmbrătișeze cultura latino și stilul distinctiv reggaeton cu o invitație la un party regal in culoarea mov.
În același timp, J Balvin este nominalizat la premiile Grammy, categoria „Best Latin, Rock, Urban or Alternative Album” pentru albumul Oasis, lansat alături de Bad Bunny, dar și la premiile iHeart Radio Award, la Latin Pop-Urban Artist of the Year, Latin Pop-Urban Song of the Year (“Que Pretendes”, cu Bad Bunny) și Best Music Video („Con Altura”, alături de Rosalía).

Comentarii

comentarii

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici

nineteen − 9 =