Despărțiti, dar împreună în cel mai nou clip al Andreei Antonescu: „Te cert cu vin“

„Te cert cu vin“ este povestea celui mai nou single lansat de Andreea Antonescu, însoțit de un videoclip în care artista își dezvăluie latura de femeie îndrăgostită, dar și un look sexy. Piesa subliniază cele mai intense trăiri și sentimente ale unei femei și este produsă și compusă de Dorian Oswin și Anastasia Sandu. „Niciodată nu mi-a plăcut să fiu altceva decât ceea ce sunt și cred în puterea destinului, a faptului că fiecare are un drum al său. De multe ori simt că ajung în anumite situații special și învăț ceva din fiecare experiență a vieții mele. «Te cert cu vin» este una dintre piesele cele mai apropiate sufletului meu. Am simțit atunci, încă de la prima ascultare, că această piesă relatează întocmai un nou episod al vieții mele: prezentul… Single-ul este despre iubire, pasiune și problemele care, de cele mai multe ori, sunt inevitabile și care te pot face să iei hotărâri drastice. Cred că în acele clipe este bine să faci un pas în spate, să reflectezi asupra situației si, cel mai important, să nu iei o decizie impulsivă pe care o poți regreta mai târziu”, a declarat Andreea Antonescu.
Videoclipul a fost regizat de Cercel Lazăr, iar filmările au avut loc pe 28 noiembrie la Palatul Suter și au durat o zi. Decorul în stil neoclasic cu influențe brâncovenești completează povestea clipului, parcă desprinsă din filmele romantice. Frumoasa artistă joacă rolul femeii îndrăgostite care alege să treacă peste orice obstacol pentru a putea fi alături de iubitul ei, protagonistul fiind chiar Ștefan Manolache, cel alături de care artista a avut o relație de iubire în ultimele luni.
După fenomenul André, Andreea Antonescu a continuat cariera solo și a lansat trei albume și multe single-uri care au devenit hituri. Printre acestea, cele mai ascultate au fost „Prea Târziu”, dar și single-ul „Când dansăm/When we dance”, nominalizat la Premiile MTV România la categoria „Best Pop”. În anul 2005 lansează hit-ul „Îmi văd de viața mea” alături de Marijuana și Connect-R.
Proiectele au continuat pentru artistă și în anul 2017 și lansează single-urile „Amanta fidela”, „Când vine noaptea” și „Iubirea pe Acte”. Anul 2019 aduce în prim plan un proiect drag atât artistei, cât și fanilor. După 17 ani, Andreea Antonescu și Andreea Bălan anunța oficial că trupa André se reunește, iar pe data de 9 iulie lansează single-ul „Reset la Inima” în cadrul unui eveniment privat din București.
[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=0TrTPVWQdq8&feature=youtu.be

Comentarii

comentarii

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici

11 + ten =