Red Parlament lansează piesa „Iubiți ca-n prima zi”, o poveste de dragoste cu final încă nescris

Trupa Red Parlament revine cu un nou single, „Iubiți ca-n prima zi”, o piesă sensibilă care, inevitabil, ne va duce cu gândul spre iubirile neîmplinite din viața oricăruia dintre noi. Cuvintele nespuse din povestea de dragoste descrisă de băieții de la Red Parlament pot fi așternute pe hârtie și pot atinge cele mai sensibile suflete. „Simt că va veni/ Acea zi când noi vom fi/ Aceeași iubiți ca-n prima zi” sunt doar câteva dintre versurile piesei mai sus amintite care descriu speranța că povestea de iubire va avea un final fericit până la urmă, indiferent de obstacolele inevitabile care apar în viață.
„Mesajul general al piesei este unul simplu: trebuie să avem grija de noi și de iubirea noastră, să ne putem iubi zi de zi, ca-n prima zi, pentru toată viața”, a declarat Doru Isăroiu, vocalistul trupei Red Parlament, care a menționat că piesa are la bază o întâmplare personală.
Videoclipul este semnat de Cristian Enea, un tânăr regizor care a profitat din plin de cadrele de vis oferite de „Vulcanul Stins” de la Racoș, Brașov, oglindit în „Lacul de Smarald”.
Red Parlament este o trupă pop rock din România care s-a lansat în 2010 și din care fac parte Doru Isăroiu (voce), Otto Harasz (chitară), Marius Văduva (clape) și Vali Isăroiu (tobe). Printre piesele de succes ale formației Red Parlament amintim „Amprente din iubirea mea”, „Îndrăgostit de prietena ta”, „2 străini”, „Romantic story”, iar trupa se bucură în momentul de față de un program destul de încărcat, cu o serie de concerte în București, dar și în țară.
Pe 22 februarie, trupa va lansa live single-ul în cadrul unui concert care va avea loc la Hard Rock Cafe, în București.
Red Parlament, „Iubiți ca-n prima zi”:

Comentarii

comentarii

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici

four × one =