Spectacol de marionete online pentru copii, cadou de la Soso și Nuți

Pe Soso și pe Nuți îi cunosc aproape toți arădenii care au copii. Și asta pentru că cei doi – actori ai Trupei Marionete a Teatrului Clasic ,,Ioan Slavici” Arad – se îndeletnicesc de ani buni cu a dărui bucurii tuturor iubitorilor de teatru de păpuși. Și pentru că bucuriile teatrale sunt făcute pentru a fi împărtășite, Soso și Nuți – pe numele lor din buletin Sorin și Lenuța Dorobanțu – nu pot să facă pauză nici în aceste zile grele și au mutat teatrul acasă, în garaj și spectacolele pe internet.
,,Ne lipsește foarte mult publicul. Acea întâlnire magică pe care o avem cu cei care ne privesc și ne trăiesc poveștile. Poveștile însă nu mor niciodată și merită, mai ales în aceste zile grele, să le dăm viață și să credem în ele. Tocmai de aceea, ne-am gândit ca, în vacanța de primăvară, să le dăruim celor mici câte o poveste, vreme de patru seri pe săptămână. Le vom spune pe pagina de facebook a Trupei Marionete Arad”, spune Sorin Dorobanțu
,,Povestea de seară cu Soso și Nuți” va putea fi urmărită, în următoarele două săptămâni, de marți până vineri, de la ora 20.00, pe pagina de facebook a Trupei Marionete Arad. Prima ediție are loc în 7 aprilie, cu povestea ,,Cei trei purceluși”.

Comentarii

comentarii

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici

five + 19 =